nokia 6230 ili nokiju 7200 ili siemens CX60 ili SE T630. Ta tri se meni najviše sviđaju, ali ne znam koji da si uzmem, pa mi pomozite malo. Znači koji bi uzeli i zašto?
Printable View
nokia 6230 ili nokiju 7200 ili siemens CX60 ili SE T630. Ta tri se meni najviše sviđaju, ali ne znam koji da si uzmem, pa mi pomozite malo. Znači koji bi uzeli i zašto?
CX 60? da nije možda CX 65?
nokiu, ipak ima mmc slot
SE T630, Nokia me kroz godine ful razočarala tak da njihovo niš više ne bih kupio,što se tiče Siemensa,mislim da to dolazi novi software s tim mobom,pa ne znam koliko ti je to pametno,jer oni uvijek imaju bugove na novim softwareima,mislim da ti je najsigurniji SE t630,ima poboljšan software od t610 + bolji ekran i dizajn, a nije ni tak skup...
Joj da CX65, sorry zabuna pri pisanju
Ako imaš hrpu love onda 6230, ako ne onda CX65 ili 7200 za šminku
Software nije ništa poboljšan kod T630. I dalje je spor kao i prije, ekran nije puno bolji, jedino što se bolje viti na suncu, dizajn je stvar ukusa pa o njemu neću= Citat =:
Poslao: Draz
SE T630, Nokia me kroz godine ful razočarala tak da njihovo niš više ne bih kupio,što se tiče Siemensa,mislim da to dolazi novi software s tim mobom,pa ne znam koliko ti je to pametno,jer oni uvijek imaju bugove na novim softwareima,mislim da ti je najsigurniji SE t630,ima poboljšan software od t610 + bolji ekran i dizajn, a nije ni tak skup...
CX65. Mislim da je to pristojan mobitel za te novce (kolika će mu biti cjena otprilike???).
cx60 je najnoviji pa bi njega uzeo
Istina, ali to ne mora značiti da je bolji. (Znači kad bi birao između P900 i 2300 izabrao bi 2300 jer je noviji???)
Ma cijena nije bitna, meni se najviše sviđaju nokia 6230 i siemens CX65. Sviđala mi se i nokia 6600, ali mi je ona prevelika! koji je vama po funkcijama najbolji od ovih četiri navedenih.
Pa nije ni 6600 tako velika kako možda izgleda, pa sjeti se samo pred 2 godine je to bila minijatura prema ostalim mobitelima, a i ona definitivno ima najviše funkcija.
Pa svi su po funkcijama podjednaki. Jedino što od svih navedenih T630 ima najlošiju kameru (zbog rezolucije). A 6600 je debelo ispred svih navedenih po funkcijama naravno= Citat =:
Poslao: Hope
Ma cijena nije bitna, meni se najviše sviđaju nokia 6230 i siemens CX65. Sviđala mi se i nokia 6600, ali mi je ona prevelika! koji je vama po funkcijama najbolji od ovih četiri navedenih.
7200 si uzmi...
6600 nije jedan od četiri navedenih frende,a stvarno ne vjerujem da ti se sviđa n6230,ma ti se sigurno zezaš jelda? ma i da imam neznam koliko para nebi ga kupio pošto tvrdiš da će koštat puno. od ova četiri modela jedino cx65 i t630 prolaze.= Citat =:
Poslao: cyberphere
Pa svi su po funkcijama podjednaki. Jedino što od svih navedenih T630 ima najlošiju kameru (zbog rezolucije). A 6600 je debelo ispred svih navedenih po funkcijama naravno
Pa od svih ovih mobitela N6230 ima najviše funkcija a i bijela 6230 mi se jako sviđa. Dok je SE T630 loš kao i T610. Znači ima spor izbornik, lošu kameru i sve ostale nedostatke kao i T610. Za CX60 još ne znam. A n7200 je šminkerski mobitel i vrlo elegantan
ma 7200 je super mobač,sam kaj če skupi biti...
6230 je elegantan mob al meni je nekako muski
6600 mi je ljepa a i ima naj vise funkcija pa et ovo ostalo sto je navedeno je ispod njih sto se tice funkcija..
Al sve je stvar ukusa
= Citat =:
Poslao: booky_boy
6230 je elegantan mob al meni je nekako muski
6600 mi je ljepa a i ima naj vise funkcija pa et ovo ostalo sto je navedeno je ispod njih sto se tice funkcija..
Al sve je stvar ukusa
Slažem se, sve je stvar ukusa i zato uzmi T630...:D
Ma najbolje uzet sva četiri.. he he, jel tak
imat će i cx65 iste funkcije jedino je ružna n6230 u prednosti jer ima mmc slot koji kao i po starom dobrom običaju ima smještaj ispod baterije!?= Citat =:
Poslao: cyberphere
Pa od svih ovih mobitela N6230 ima najviše funkcija a i bijela 6230 mi se jako sviđa. Dok je SE T630 loš kao i T610. Znači ima spor izbornik, lošu kameru i sve ostale nedostatke kao i T610. Za CX60 još ne znam. A n7200 je šminkerski mobitel i vrlo elegantan
...tema je stara 1 god. pa tako da je :closed: ...