Zbog čega mi se ovo prikaziva ?http://img232.imageshack.us/img232/1...tledxr4.th.jpg ,to mi se prikaze kad spojim komp sa mobom, mob je E1000
Printable View
Zbog čega mi se ovo prikaziva ?http://img232.imageshack.us/img232/1...tledxr4.th.jpg ,to mi se prikaze kad spojim komp sa mobom, mob je E1000
@ GoGs
Opet ti s kontaktima :p
...
A što ti se prikazuje? Misliš na poruku Device is not recognized?
Ništa, probaj instalirati drivere za neki drugu USB port. To je onako najlakše riješenje...
ako ne upali najlakše rješenje, onda ćemo preći na teža :dunno:
Evo uspio, par puta ištekao i uštekao i radi, još ak bi mi mogao neko poslati program ili barem dati ime za za spajanje na komp (da si saljem mp3-ce) i drivere
Ova ti je dobra= Citat =:
Pa daj, koliko sam puta prestekao tu jebenu motorolu, toliko u zivotu nisam ni na wc-u bio! :):)
imam motorolu v360v . isto tako imam i USB kabal no neznam koje sve programe moram imati . molim za pomoc . ako itko zna ista o tome neka posalje odgovor na (ljdivald@net.hr) . unaprijed hvala
ej, nemoj se uvrijediti ali pročitaj prvo malo po forumu, pa ćeš sve saznati.
Ako misliš samo prebacivati slike i melodije onda ti ne treba nijedan program jer sve to možeš iz samih Windowsa.
Za modding ti treba npr. P2k Commander, P2ktools itd, još jednom pročitaj malo po forumu - ne budi lijen ;)
A ja imam SE K800i i isti problem. Takoder sam sve pogledao i nigdi ne pise. Ne prepoznaje mi komp mobitel kad ga spojim na usb. Probao sam sve slotove i isto. A na laptopu ni hoce. A mislim prebacivati na telefon jer nemam memorijsku. Pomozite...
meni uvijek pise USB device not recognized i uvijek mi ga prepozna, i u P2K Toolsu, RSD i svugdje
koristim 2.9 P2K drivere i uopce neam nikakvih problema
Ja isto sam probao sa P2K drivere i P2K toolsi dolje ljevo pise connected i svijetli ona zelena lampica, i dolje desno pise E1000, al mi se ne prikaziva ono ''three'' folder i neprikazuje niti jedan file od moba? Niti mogu kaj slati
EDIT: Zaboravio sam reci i da kad stisnem refresh u P2K tools program zasteka