-
ID 9027 - 001 Moby
Ispričavam se svima, ali možete mi pokazati topic gdje sam stavio oglas vlastite naravi?
Iskreno, ne sjećam se i držim se podalje od takvih stvari otkad sam vidio da sve više forumaša dobiva ban.
Ako jesam, možete li me uputiti na dio zbog kojeg sam dobio ban kako se to ne bi ponovilo.
Ponavljam još jednom-da sam išao s namjerom namjernog oglašavanja u nedopuštenom dijelu-nisam (Boga mi), ali ne kužim gdje sam pogriješio.
Još nešto-može li se ban smanjiti jer sam svakodnevno na ovome forumu.
Mislim da moj staž može jamčiti da se to više neće ponoviti. (Isto mi pokažite što :)).
-
Pa napisao si u postu da imaš Motorolu W375, novu... i još si i cijenu napisao...
Tema u kojoj si postao je: mob do 700kn...
Takvi postovi se tretiraju kao oglas (a već je par članova radi takvih postova dobilo ban)... :-/
-
Čekaj, ta tema nije bila u Oglasniku?
Ekipa, meni je iskreno žao, stvarno nisam vidio da je tema u drugome podforumu, a koristim opciju Novi postovi pa sam iz naslova krivo zaključio.
Vjerujem da znate da nisam nijednom napravio takvu kardinalnu pogrešku, do sada i da mi kao članu ove zajednice nije cilj stvaranje kaosa na forumu.
Eto, još jednom, molim vas da razmislite o smanjenju bana jer stvarno nije bilo namjerno iako jest moja greška što prvotno nisam pogledao u kojem se podforumu nalazi tema.
Ako mislite suprotno i ne vjerujete mi, onda ostavite ban.
-
Napravio je grešku ali nije namjerno, ajd barem mu smanjite ban na 3 dana ili mu ukinite... :sheriff:
-
kad sam vidio da se radi o tebi pretpostavio sam da misliš ovo što si rekao sad,no sačekao sam da to sam i napišeš....
s obzirom na sve navedeno,ban smanjujem na 24 sata tek toliko da sljedeći puta provjeriš forum u kojem postaš ;)