-
Toshiba TS21i
Japanska tvrtka Toshiba danas je u Nizozemskoj lansirala svoj model mobilnog telefona TS21i. Taj je uređaj dizajniran u Europi i namijenjen je korisnicima i-mode usluge koju nudi operater KPN Mobile.
Usluga i-mode već je dulje vrijeme poznata na japanskom tržištu gdje je stekla zamjetnu popularnost. Korisnicima omogućava razmjenu multimedijalnih sadržaja te download glazbe i fotografija.
Toshiba TS21i omogućava pristup GPRS mreži i ima ugrađen prilično velik ekran koji može prikazati 256 boja. Litij ionska baterija omogućava do 180 sati rada u pričuvi te do 180 minuta razgovora.http://www.mojmoby.com//news/toshiba.jpg
...ovo je nešto sasvim novo s dizajnerskog stajališta!baš je fora...:afro:
-
Dizajn mobitela je pljuga :o mogli su bar stavit 4096 boja jer 256 je slabo prema vecini mobitela koji imaju color ekran :D
-
a koje je onda tvoje mišljenje o t68?mogli su onda stavit i 65 somova ak ćemo tako!
-
T68 je prvi mob sa 256 boja i on je pokrenu trend mobitela sa color ekranima, da pogledaj kad je T68 izasao a kad ova Toshiba . . . pa si malo razmisli koliko boja imaju vecina mobitela koji izlaze ? ? ?
-
pa čekaj malo,kasnije će vjerojatno izać neka "i" verzija ko kod nokije!i filips je izdao model 820 s 256 boja pa za par mjeseci 825 s 4096 boja!
-
Pa mozda izade, ali sta nebi bilo jednostavnije odmah izdat dobar mob bez te verzije " i "
-
Dečki smirite se .... :beer:
Ipak ovaj model teško da će doći na naše tržište, jer ono.... nema baš ni uvoznika za te toshibine mobitele, kojih je već i prije bilo...
-
al simens će sigurno doć i on je potpuno nov mob i također ima samo 256 boja!jel ti i to slabo?a ti ico,napit će ti se smajlići!:D
-
Sta Ti imas nekih problema? ? ? smeta ti sto sam rekao da je 256 boja malo ? Sigurno ti nebi smetalo da je netko drugi prvi postao informacije o tom mobitelu . . . . . i da sam to napisao ??? A cuj Siemens je Siemens
-
ma nemoraš mi se obračat sa Ti!još uvijek smo si na Vi!pa 256 boja je malo,al čuj...ne smeta me kaj si to reko nego to što ti je malo 256 boja na tošibi a na simensu ne!zašto?pa simensovi mobovi su glupost(sigurno ga ti imaš pa ga zato braniš,jel da?)!
-
Ne !! Zasad koristim Ericsson T68, ali duboko se nadam da cu si nabavit Neki siemens . . . . ili Nokiu . . . . I zelio bih da ovo "prepucavanje" prestane
-
dobro kume,i meni je dosta ovoga.kaj imaš obični t68?i kaj nisi baš zadovoljan a?nećeš ostat na ericssonu?
-
O.K. :beer: Da obicni . . . Zelim nadogradit softwer ali mi ne ide . . A ako uspijem nadogradit ostajem na ericssonu
-
pa kaj ga sam očeš nadogradit!povjeri taj posao stručnjaku!mejlaj ga u elektromedžik!:D
-
Šta elektromagic ima e-mail?
-
ma bravo brzi!pa ima mejl(elektromagic@elektromagic.hr)al stvar je u tome što sam se ja zaj.... i mislio sam da im mob pošalje mejlom!:D