Onda što mislite da je isplativije?
Jel bolji vanjski ili unutrašnji gps reciever?
Printable View
Onda što mislite da je isplativije?
Jel bolji vanjski ili unutrašnji gps reciever?
isplativije je n93 i gps,a praktičnije n95.
pricekat kad padne cijena n95 onda to kupit..
Pa prije bih uzeo N95, ali tek kad cijena padne!!
N95 definitivno.manje dimenzije su dovoljan razlog.
ja dajem glas za N95
n95 definitivno
Neka padne cijena n95 pa uzimamo ;)
Ja sam ti korisnik nokie n95 i svakako ti preporucujem da ga kupis.
...bilo bi poželjno da se u temi izjasne forumaši koji koriste GPS, jer koliko vidim iz prvog posta - autoru je bitan GPS te ga zanima da li je bolji unutarnji il vanjski, tj. bluetooth GPS reciever...
Ako mu je toliko bitan GPS onda i nema smisla uzimati N95, nece moci koristiti druge programe nego samo onaj od Nokije, a jeftinije lijepo N93 i vanjski GPS
U pravu ste bitan mi je gps,zato i namjeravam kupiti nešto od ova dva mobitela do kraja godine..interesira me kod vanjskog gps-a kolika može biti udaljenost gps-a od mobitela,ono da mi nebudu zauzete obe ruke,nego gps-bt u holsteru za pojasom a moby u ruci.
Dosad nisam imao prilike susresti se s gps-om za mobitele pa me interesira jel se to može koristiti bez karata,ono da mi pokazuje zemljopisnu širinu i dužinu.Isto tako ono ja označim svoj položaj i odmaknem se njekoliko kilometara i označim drugi položaj,oče li mi pokazati na ekranu te dvi točke i međusobne udaljenosti i oče li me navoditi na jednu od tih točaka ako se krečem prema njoj,pokazat kompas.
Jel moguče sam napraviti kartu i ubaciti je u mobitel jer se dade kupiti priko internete karte od 1:20000 i preciznije....
ZAHVALJUJEM:dunno: