-
S65 firmware update?
Iz naslova se sve vidi! Primjetio sam da je kod prijatelja s65 dosta brži od mog, što je primjetno i na osnovnim operacijama! Malo sam googlao i saznao da je na mom firmware verzija 12, a kod njega 50!!! Zanima me koji USB kabl mi treba i gdje mogu da nađem firmware update pošto sam tražio sat vremena bez uspjeha? Kad nabavim kabl i noviju verziju firmwarea da li je jednostan postupak upgradea firmwarea? Čitao sam da imaju verzije i do 58, ali da su 50 i 53 testirano stabilne! Ako se neko razumije u ovo, molim pomoć???
-
Treba ti originalni usb kabel za Siemens (model za x65 seriju) ioriginalni firmware update fajl kojeg možeš naći npr. ovdje http://www.siemensmania.cz/firmware.php
odaberi ovaj predzadnji na listi za S65, 53CZ sa crvenim S simbolom..
snađi se za registraciju na stranicu.
-
-
Jer nije službeni update, nego winswup verzija. Ako baš želiš, potraži na forumu kako se radi s winswupom. Imaš više o tome u x4x dijelu.
-
Znači 53 je najbolji? Koja poboljšanja donosi update firmwarea i koliko sam proces traje?
-
A KO ĆE ZNAT KOJA POBOLJŠANJA DONOSI, NEKA SIGURNO DA, MAKAR SAMO U STABILNOSTI...
Pola sata cca
-
Problem je što imam DCA-540 USB kabl i piše da ne može preko njega??? Jel mora 510???
-
Kao što piše na neznam ni sam koliko mjesta u forumu, trebaš dca500 ili dca510, 540 je isključivo za prijenos podataka
Dobiješ malo brži soft, lagana ubrzanja u javi, puno bolju kvalitetu kamere
-
A 510 ima sve iste funkcije kao 540??? Koji vrag su onda pravili 540???
-
a zakaj rade slabije aute kad postoje jači?