Hej ljudi. Ima tko SonyEricsson T630? Dojmovi? Koliko bi to koštalo kod nas otprilike? Nešto bih kupio a neznam između T630 i T610.:lol: :rolleyes: :fried:
Printable View
Hej ljudi. Ima tko SonyEricsson T630? Dojmovi? Koliko bi to koštalo kod nas otprilike? Nešto bih kupio a neznam između T630 i T610.:lol: :rolleyes: :fried:
Koliko ja znam T630 još nije došao u HR. Trebao bi za koji mjesec. Cijena će mu najvjerovatnije biti oko 3000 kn. Inaće, ja bih ti preporučio da slobodno uzmeš T610 jer T630 ne donosi skoro ništa novo osim TFT ekrana.
nije još došao,ali sam na mobile-review pročitao da isporuka počinje ovaj mjesec.znači,kod nas je slijedeći mjesec(jer kod nas sve kasni).damir ti je dobro rekao.uzmi t610.razlika je jedino u ekranu i malo u softveru,a on će se moć nadogradit.
zaslon je TFD (thin film diode), a ne TFT - znači još bolja vidljivost pod suncem.= Citat =:
Poslao: damir_8
Koliko ja znam T630 još nije došao u HR. Trebao bi za koji mjesec. Cijena će mu najvjerovatnije biti oko 3000 kn. Inaće, ja bih ti preporučio da slobodno uzmeš T610 jer T630 ne donosi skoro ništa novo osim TFT ekrana.
Uzmi se T610.= Citat =:
Poslao: whiteboy
zaslon je TFD (thin film diode), a ne TFT - znači još bolja vidljivost pod suncem.
Platiti više za skoro isti proizvod se ne isplati!
da ima TFD ekran, VGA kameru i još neke sitnice. Ali stvarno je zakon mob. P.... mu mat....a
kamrea nije VGA nego CIF, ali telefon softverski povećava sliku na VGA rezoluciju i pritom je čini manje kvalitetnom.
pa jel kvalitetnija slika na t610 ili t630 slikana kamerom
ista je kvaliteta.
pa ima ga za istu cijenu u htmobilu ko t610... meni je super, a da ima i neke razlike, nema... ekran? meni jedino crni 10 puta bolje izgleda od 610ke
Dali možda netko zna koliko dođe T630 preko oglasnika? thnx:) :)
t630, 098, star 5 dana, crni, garancija 2100 kn fiksno
A koje su prednosti ´novijeg´ software-a ako bi ga nadogradio (za T610)
Dali se može mijenjat maska na tom mob-u? dali ga netko ima, koji su prvi dojmovi, dali se što bitno razlikuje od T610, dali je slika slikana kamerom bolja?
Mario Mario bi se trebao javiti pošto ga je nabavio ( Bar mu tako piše u polju "mobitel" ) Zbilja je sebičan što svoje iskustvo ne podjeli sa nama
Ja sam ga imao na testu, pa evo: maska se ne može mjenjat (bar ne u onom smislu korisničke izmjene, u servisu valjda može ak nešto pukne....), slika s kamerom nije ništa bolja, a za ostale informacije o razlikama s T610 pogledaj malo ostale teme s T630, već sam pisao o tome.
ja sam slijepio 4 teme o T630... mozda sad malo glupo izgleda, ali sta je previse je previse ;), nadam se da whiteboy nema nista protiv
dapače! :) Hvala na trudu.