-
amazon narudzbe
zanima koja je stranica amazona za europu? amazon.com ili?
i ako je itko narucivo s te stranice, kako se placa? karticom, paypal?
za koliko dode posiljka, kvaliteta, sigurnost??
ako tko ima iskustva nek napise, mislim si narucit par knjiga/cdova sa amozona ali nisam upucen u svijet amazona :D
-
Imaš nekoliko europskih: britanski (s kojeg sam naručivao), njemački, francuski. Preporučam da si naručuješ sa britanskog u slučaju da znaš engleski najbolje od svih ostalih jezika. Kako pay pal kod nas ne funkcionira u cijelosti, odnosno ne možeš s njim kupovati, plaćaš sa karticama. Ja sa svojim AmEx-om. Sigurnost je ista kao i kod svih ostalih online trgovina, a o dostavi pošiljke zavisi koju opciju odabereš i koliko platiš za to. Ja uzimam običnom avio pošiljkom koja stigne u roku od 5-6 radnih dana. Ako naručuješ DVD-ove, pazi da odabereš PAL format, jer ima i onih sa NTSC-om.
-
ok, hvala, zapravo je vrlo jednostavno :)
-
imam pitanje jedno, pay by postal order. to vrijedi i za hrvatsku, i kakvo je to placanje, uplatnicom? ili kad posiljka dode ja dostavljacu dam pare. znali tko?
i koliko je postarina i nakon koje cifre se ne placa postarina?
-
Za pay pal plaćanje ne znam, ali daj ti radije na pay pal stranicama provjeri može li se uopće kupovati preko njih iz Hrvatske. A što se poštarine tiče, to jedino ima veze a koji način želiš da ti šalju paket i koliko brzo želiš da ti stigne. Imaš i neke proizvode na tzv. akciji gdje ne moraš platiti punu cifru za troškove dostave.