Pozdrav svima!
E ovak, kupujem novi mob i trazim bas mob koji ima WLAN.
Za sad mi se kao najbolja opcija cini Nokia N80 jer dodje nesto malo manje od 4000kn u Ve-millu.
Zanima ma kakva su vasa misljenja
Printable View
Pozdrav svima!
E ovak, kupujem novi mob i trazim bas mob koji ima WLAN.
Za sad mi se kao najbolja opcija cini Nokia N80 jer dodje nesto malo manje od 4000kn u Ve-millu.
Zanima ma kakva su vasa misljenja
pa mob je sam po sebi dobar osim kliznog mehanizma ali ja bi ti preporucio kupovinu u oglasniku jer onda mos i n93 nac za cca 3000kn.
N93 je stvarno PREVELIKA, no ako ti to ne smeta dobar je izbor zbog bolje kamere. N80 ti ima nešto manji ekran, ali veće rezolucije pa je surfanje milina :thumbup:
@sonyck "mob je sam po sebi dobar osim kliznog mehanizma" Ne znam što ti to znači. Mob nema mehanizam opruge kao 6280, ali se samim time puno manje klima nego dotični. Provjereno, jer na 6280 ta je opruga prejaka, ležajevi preslabi pa doslovno rastrga mobitel ako se malo jače otvori. Eto toliko :)
možda E60 ili E70, mislim da oboje imaju wlan..
Dobro misliš, ali nema ni E60 ni E70 u Ve-milu :) Sad ne znam da li se pinkpanter baš odlučio za taj dućan ili što...
@pinkpanter N80 ti tamo dođe 4.464, dakle nije baš manje od 4000 kako si mislio
Ma krivo sam napiso, nisam mislio na Ve-mill nego na Hgspot jer bi iz Ve-milla i Hgspota mogo dobit bez PDV-a, a bolje mi je kupit tak jer onda imam garanciju na mob...
Kaj se tice N93 fakat mi se cini ogromana tak da mi onda bas i nije...
Gledam sad malo E65 i cini mi se fakat dobra! Kaj mislite o njoj? Trenutno ju imaju kod nas u mobisu i dodje 4200kn, al mislim da bi se isplatilo malo pricekat da padne cijena jer mi se cini da je fakat dobar mob. Znam da ce opet neki spominjt klizni mehanizam, al svaki mob ima neke mane...
I meni se E65 čini super, isplati se uzet..
naravno, kad cijena padne :D
da li je E 65 dosla u prodaju uopce?