Ovako...imam N93 i skužio sam da kada je mob zatvoren da na vanjskom ekranu svijetlo malo svijetli malo ne...odnosno, u određenim jednakim intervalima svijetlo je ugašeno, pa se pali...jel to normalno i može li se to nekak isključiti?
Printable View
Ovako...imam N93 i skužio sam da kada je mob zatvoren da na vanjskom ekranu svijetlo malo svijetli malo ne...odnosno, u određenim jednakim intervalima svijetlo je ugašeno, pa se pali...jel to normalno i može li se to nekak isključiti?
e to sam ja skužio na nekim mobitelima ali samo kod VIP-a jer oni imaju onu uslugu da prikazuju s kojeg odašiljača primaš signal i svaki put kad se odašiljač promijeni ekran se upali (oni koji imaju vanjski ekran, on se upali). a pošto vidim da ti imaš t-mobile, a mislim da oni to nemaju, onda neam pojma šta bi moglo bit.
Problem je riješen...uglavnom, innstalirao sam neku ekstra specijalnu temu sa razno-raznim efektima, među kojima je bio i taj da se vanjski ekran pali-gasi u određenim intervalima...sad sam maknuo tu temu i sve je OK! :thumbup:
Koja je to tema bila....aj postaj link ak nije problem