Stari mi gleda nes kaj ima ekran ko W950 ili M600... jel ima jos kaj tak velikog... pozeljno je da ima i nekakav memory slot, i da ne kosta preko 3000kn novo...
ideje?
Printable View
Stari mi gleda nes kaj ima ekran ko W950 ili M600... jel ima jos kaj tak velikog... pozeljno je da ima i nekakav memory slot, i da ne kosta preko 3000kn novo...
ideje?
Ako se ne varam M600 ima 39*53 mm, a recimo N73 ima 36*48 mm. Možda onda N73 dolazi u obzir...
I to je najmanje kaj dolazi u obzir... vec mi je i na to gundjao...
E61 ima velik ekran...
Evo malo sam bacio pogled na gsmareni... Nokia E61, 58*45 mm...
7710 ?
79*40
samo nema novi
A možda neki MDA? jel si o tome razmišljao?
Taman sam to i ja htio napisati.Pogledaj za neki MDA oni imaju ogromne ekrane
MDA je dobar.. al, kak bum straog naucio na to.. a nemam vremena da mu svako malo sarafim po mobu...
kak se uopce krecu cijene toga?
na tarifi 60 je oko 2200-2300 kn..
u oglasniku cirka 1600 kn
Radje bi da je novi... tak mi je sve lakse... ovo o MDA se ne cinu uopce losom idejom...
pa pomeni je najpametnije rjesenje e61,MDA je ipak prekompliciran za stariju generaciju(čast iznimkama)
E61 se cini dobrim.. al to bu se tesko naslo za tu lovu.. a i po oglasnicima je rijedak... ma nek bude i MDa.. sve je bolje od M600
zašto sve je bolje od m600,pa to je odlican mob,jedino ak ti nije kamera problem.
mozda p910 on ima ekrančinu isto.
E61 ili M600 (koji uopce nije los,mozda je soft malo nestabilan ali nadogradnjom novoga se stvar rjesava........)