imam moto v3x i ne reaguje mi preklop uopste! a sve ostalo radi, kako to da popravim i jel zna neko sta moze da bude
pomazite molim vaS:creep:
Printable View
imam moto v3x i ne reaguje mi preklop uopste! a sve ostalo radi, kako to da popravim i jel zna neko sta moze da bude
pomazite molim vaS:creep:
A Koji Je To Flat Kabal Jel Mozes Da Mi Das Sliku Ili Tako Nesto Da Znam Gde Da Ga Trazim! Meni Unutrasnji Displej Radi I Fon Radi Al Nece Npr. Da Prekine Vezu Kad Ga Zaklopim Ili Uopste Da Aktivira Spoljni Dispelj
ako neko zna sta da radim neka pomaze please :(
morati ces ga mijenjati - to je sva mudrost . a flat kabel nije jeftin popravak
pa jel ima neko tutorial za taj flet kako se menja
koliko li to kosta! znaci ne mogu sam da ga promenim!
ne preteško je i malo zajebano...
meni je frend na K1 promjenil za 350kn i kaže da je to samo materijal naplatil
max 300kn dođe flat,što se tiće da sam ides zamjenit taj flat nemoj jer i nije bas tak jednostavno i sjebat češ još nešto.:spin:
Jesi siguran da ti je u opcijama ukljucen aktivni prekolp? To ti je podesenja/postava tijekom poziva/opcije odgovora/otvori za odgovor
vrlo moguće je da je baš to, čovjek napisao da sve ostalo radi, što znači da kad ga otvori sve mu radi, a to onda znači da radi i LCD što isključuje flat. no, kako je dotični vrlo šturo opisao situaciju, teško ćemo dokučiti dok ne napiše još ponešto
Po meni nema nikakve logike da bi to bio flat kabel. Ja bi prvo posumnjao na neku softversku gresku, mozda cak i banalnu tipa iskljucene opcije u meniu, ili slucajnog editiranja seema a tek onda na hardverski problem, i to isto ne odma na flat kabel nego na neki prekidac koji registrira otvaranje poklopca, ali ako display normalno radi mala je vjerojatnost bilo kakve hardverske greske...
izvinite sto nisam nista pisao! ewo ovako! meni non-stop radi unutrasnji displej uopste se ne gasi i ne aktivira spoljni! kao kad drzim fon otklopljen e tako se ponasa! bas isto! jel flat ili da probam sa fleshom
pa probaj prvo flash jer je jeftinije,pa ako nije to onda znas sta je.
a koji je dobar MP trenutno za v3x?
frendu se to desilo na moto v5xx(v547 mislim) odneso je u servis i popravak je bio 60kn,tamo gdje je preklop ima neki "gumb" i svaki put je morao cakalicom namjestit gumb tak da kad zatvori mob sve sjedne,a ako to nije namjestio mob nije ugasio glavni display ni upalio vanjski(kao da je mob jos uvijek otvoren)
pa i meni su rekli da moze da bude "gumb" ali neznam sta da radim verovatno mi ne gine servis a kod mene su svi servisi tanki za moto! :( probacu fles prvo pa! ako iko ima neki provereni mp neka izbaci da skinem
Pa da, bas to, ako je hardverski problem onda je u pitanju taj prekidac koji registrira otvaranje/zatvaranje preklopa a e flat kabel. Na prastarim preklopnim mobovima se vidio gumbic koji je poklopac stisnuo kad se zatvori, na novim je to skriveno negdje. Probaj prvo flashat (naravno ako NEMAS garanciju) al prije ce bit do tog prekidaca. Registriraj se na modmymoto.com, tam imas za v3x sve kaj ti treba...
imam ja sve sto mi je potrebno za flesh samo ako neko zna koji je MP proveren i radi 100% :)
Ja sad imam ovaj: R25227LD_U_86.43.15P skinut s modmymoto, isprobao sam jos par popularnih od tamo al mi se ovaj najvise svidio...
daj izbaci ling gde da lakse dodjem do njega
Nemam pojma, ja sam tamo nasao sve na istom mjestu, neznam di jos ima.
a jrl ga imas ti daj mi posalji! el imas msn