Mobitel mi je nedavno ukraden ali sam ga uspio vratiti ali su svi kontakti i sms poruke koje sam imao izbrisane. zanima me dali postoje neki kodovi ili programi sa kojima bi mogao vratit izbrisane podatke?
Unaprijed hvala
Printable View
Mobitel mi je nedavno ukraden ali sam ga uspio vratiti ali su svi kontakti i sms poruke koje sam imao izbrisane. zanima me dali postoje neki kodovi ili programi sa kojima bi mogao vratit izbrisane podatke?
Unaprijed hvala
sumnjam, nema hard u sebi da briše samo logički dio
Nema teorije,osim ako si napravio backup prije nego ti je mob bio ukraden....
znaci nema sanse ili ipak ima netko neku ideju. meni pada na pamet da ga mozda spojim kabelom na komp pa ga mozda on prepozna kao neki memory stick, pa da onda tako probam vratit podatke ali opet neznam u kojem formatu on sprema sms i brojeve koji su memorirani
nije moguće, ni ovo što ti je palo na paet isto nije moguće, a neće biti moguće ni ako ti još nešto bude palo na pamet.
nažalost, ti podaci su nepovratno izgubljeni, pomiri se sa tim :(
a dali taj mob pohranjuje podatke u svoju memoriju ili na sim karticu, i ako pohranjuje na sim karticu dali je onda moguce nesto napravit.
Mobitel na SIM karticu pohranjuje podatke samo ako ti tako odabereš. I to samo imenik i poruke. Sve drugo pohranjuje se u memoriju telefona. Brisanjem podataka oni postaju nedostupni. Nije uopće bitno da li su pohranjeni na SIM ili u memoriju, kad se obrišu više ih nema. Upravo zato stalno ponavljamo ovdje na forumu da pametni rade BACKUP.
Znam da su podaci u većini slučaja važniji i vredniji od samog mobitela, ali na žalost nije ti moguće pomoći. Jedina ti je nada ako si koristio V-klay prije jer ti on automatski radi backup cijelog firmwarea.