-
Teme za Recycle bin!!!
Vidim da neke teme zaslužuju smeće ali neke koliko kretenske bile ne zaslužuju! Pitanja tipa gdje palim mobitel stoje i imaju barem tri stranice postova ali nesto pametno i smisleno ode u smeće! Gdje bih dosao da svaki dan pretrazim sve teme i podforume, pa ja bi samo od jutra do mraka sjedio i trazio! Nekad se ni key words ne poklapaju, šta onda?
-
Na krivom si to mjestu otvorio temu.Trebao si tam pod obavjesti..
No djelom se slazem s tobom djelom ne.Jer ovako ta tema stvarno treba biti zatvorena jer je to fakat pitanje...Ko ono nije zvaka za seljaka.
Ali npr ako ti otvoris temu koja je vec otvorena onda normalno da je za smece.Jer inace i ja sam te greske radio.Ali ja sam ucio na njima i poceo korisiti trazilicu.Ako nema toga sto trazim postao bi temu.
Pozdrav i sretan uskrs i sve najbolje.
-
Jesam trazio ali nista od potrage nije pokazalo rezultat pa sam onda postavio pitanje! Naravno da te tvoje pametne savjete kuzim i apsolvirao sam ih davno ali ako nesto nema sta onda? Znaci bolje je je napisati ne nađem i pokazite mi nego direktno temu obrisati jer se nekome ne sviđa jer se dupla pored tolikih duplih tema!
-
Evo jedna kretenska tema. između mnogih!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=553010#post553010
On je zakljucao memorijsku karticu i zaboravio password, sta sad? I ljudi pisu na to!:creep:
-
Neznam sta da ti kazem...Djelom si upravu
-
@Sator
1. ovako nešto si trebao otvoriti u mobil#forum#obavijesti čime osiguravaš da ljudi koji vode forum temu vide. u kafiću je jednostavno nisu dužni vidjeti, a zbog količine prometa je realno da će im promaknuti.
2. rješenje tvojih problema je ikona http://cafe.mobil.hr/images/buttons/report.gif na koju klikneš kad vidiš neprimjerenu temu i napišeš kratak opis što ne štima s temom/postom. time će post (odnosno i cijela tema) biti prijavljena moderatoru koji će se onda dalje pobrinuti za nju, ako ocijeni da joj tu nije mjesto - bit će obrisana.
3. obzirom da je ovo na krivom mjestu :closed: za daljnja pitanja obrati se u forum m#f#o