ne znam kaj mu je,radi sve super i odjednom..zum,ko da sam ga iskopcao iz struje..kaj mu je????:confused:
Printable View
ne znam kaj mu je,radi sve super i odjednom..zum,ko da sam ga iskopcao iz struje..kaj mu je????:confused:
Otislo napajanje (u dosta slucajeva je to problem...)... A moze biti i puno gore, tako da prvo sudni od nekog napajanje, stavi ga i ako sve radi super onda si dobro prosao...
Pogledaj jel ti kabel iz napajanja dosta nabijen u utor(od napajanja), jer ako nije onda ti se vjerojatno dodiriva sa nekim drugim kablom pa dolazi do kratkog spoja.
Ne mora biti, mozda je samo nesto u njemu otislo (u napajanju, mozda je previse prljav vent, a mozda je i osteceno ako ima nekih panova napona tamo gdje zivi i tako sta) i onda kad se pregrije napajanje, jednostavno se iskljuci... Tak je bio slucaj kad sam jednom isao popravljati...
nikad mi se to nije dogadjalo,,eto,sad radi..al ce krepat svaki cas,,al ja sam kriv,,danas sam kabel od napajanja vadil,,isao sam cistit glupi ventilator,,,valjda sam sje... nesto...
Mom frendu je tak isto bilo. On je odnio kod nekoga i kaže da je jako dobro prošao, jer da ga je još 2-3 dana koristio pregorila bi mu matična. Tak bi bilo dobro da ondeseš u servis ili kod "mastora iza čoška" ;D
provjeri dal se vent na napajanju dobro vrti i kakav zrak ide iz njega (topli, hladni, vruči)
99,99% da ti je napajanje otišlo, tako je i meni bilo pa sam odnio komp u servis i lik mi ke da je samo napajanje riknulo. (sva sreća)
cini mi se da si se ti zalio da ti zvrci ventilator u compu, pregledaj ti te ventilatore na napojnoj i na procesoru, mozda je neki od njih zasteko pa se recimo proc ugrije do odredjene temperature ( shut down temperatura) sto se nastima u biosu i ugasi se???
puse hladan zrak,al bruji i prljavi su propeleri na ventilatori..odnjet cu nekom tko zna to otvorit da pobrise...ja se bojim da ne sje... nest
Moje misljenje da se radi o napajanju, meni se do ist desavalo kad malo igram onda mi se rusi komp samo se ugasi. Onda iskljucim par stvari i onda radi ali to nije kraj onda mi kalibrira osvijetljenje u igri tako da sve ide na napajanje.
Znaci svi smo zakljucili da je namanje sto moze biti da ja otislo napajanje, promijeni ga sto prije dok ti jos nesto ne ode...
ok..hvala!
eh,da vam javim,rekao tip da je kriv pad napona,da je salter preopterecen,a u njemu je bio samo komp i monitor,sad je samo komp i sve radi bez problema
Ajde ti zovi električara da ti nebi komp bio najmanji problem! Da komp i monitor preopterete utikač, to bi bila situacija kad požar samo čeka svoj trenutak!