e sad koliko vas jos ima bon iz 24 sata i nije dobilo karticu??i sto mislite kad cete je dobiti???
Printable View
e sad koliko vas jos ima bon iz 24 sata i nije dobilo karticu??i sto mislite kad cete je dobiti???
ima puno čitatelja koji nisu dobili karticu.
Karticu mogu zamjeniti za regilaran paket pripeid koji moraju platiti 95kn a na računu ima 100kn,dobiti će prvom aktivacijom bilo kojeg bona 40 kn a ostalo kako je napisano svaka iplata 30 kn
zanima me jesi lči do sada sudjelovao u kojoj akciji ovakvog tipa,recimo CD ili DVD koji su nudili u novinama
Tele2 NE laze,jer ja sam zamjenio bon iz novina i bez problema dobio tele karticu kao i svi ljudi koji su bili ispred mene u redu. Zasto je ti ili neko drugi nisi dobio stvarno neznam, akcija zamjene traje do 11.04 pa ces do tog dana valjda i ti doci do svoje kartice. Znaci tvrdnja da tele laze nije tocna.
i ja sam je odmah dobio.nema problema.
Danas sam htim zamjeniti u Importane galeriji, ali nisu imali kartica, a u Martićevoj je bila takva gužva da su ljudi čekali vani u redu. Inače ono s osobnim podacima mi je skroz bez veze. To nigdje nije pisalo ...
Tocno je da nije nigdje pisalo da se uzimaju podaci,ali nije bezveze jer koliko je kartica izdano tj zamjenjeno toliko mora biti i imena tj prijava, jer inace bi neko ko radi na prodajnom mjestu mogao sebi uzeti 100,200,300 kartica i reci ja sam to podijelio, a onda kasnije lagano dilati jednu po jednu.
Bitno je da znate SVI KOJI NISU DOBILI KARTICU NEKA ČUVAJU LAŽNU I NAKON 23.04 MOĆI ĆE DOBITI PRAVE
o cemu ti pricas???
evo tko hoce nek nazove 444 szk i pita kako moze zamjeniti svoj bon za karticu kako je bilo navedeno u 24 sata?????
aj pametnjkovicu nazovi..pitaj gdje se to moze zamjeniti???
priej nego sto nekoga optuzis da laze prije trebas provjeriti...
ti lazes sto ljudim dajes krive informacije
a odakle to tebi???
ja sam zvao szk i rekli su mi da kartica nema...i da nemogu dobiti...jedino da se mogu zaliti na nagradnu igru....da ce kao mi ispuniti forumlar da se ''zalim na nagradnu igru''?????????????!!!!
Pa jel ti lijepo pise da sam zamjenio karticu iz novina i dobio pravu od teleta. Sad ces jos tvrditi da sam ja jedini koji je to uspio.Ne kuzim u cemu je problem,ako imas karticu iz novina ( a valjda je imas cim se toliko pjenis)odes na bilo koje prodjano mjesto gdje ima tele i ako im nije nestalo pravih kartica zamjenit ce ti, ako nemaju bas u tom trenutku,nestalo im,dodji sutra prekosutra i dobit ces.
Eno i Zmija par postova iznad kaze da je dobio karticu bez problema, a u cemu je tvoj problem ja ti to stvarno ne bi znao reci.
Ma sve štima.Možda je bila potražnja za karticama velika pa ih nisu imali toliko za distribuirat..možda ih nije bilo u tome centru.Evo ja se danas uvjerio da ljudi mjenjaju.
Čemu, ali čemu tolika navala za tim karticama, čekanje i guranje (da ne spominjem gubljenje vremena) u redovima, živciranje, petstošeset ponovnih odlazaka na prodajna mjesta (200kn spaljenog goriva hihihi), mahnito zvanje SZK-a di ima kartica i kad ce doci...:loco:
Standardni SIM - uloženo 95kn > dobiveno 125kn (ukljucujuci reganje)
Kampanja - 3Kn - minimalno 25kn > 25Kn > 25Kn > -
24h, 10Kn start > 30kn > 30kn > 30Kn > 25kn reg.
95Kn > 125Kn
78Kn > 125Kn
"ušteda" - 17kn!! sedamnajes kuna... pa bokte... :jehon:
Ok vjerujem ja tebi da je to tako u Zadru ali zasto je tako nemam pojma. ja sam iz Siska i jucer kad sam mjenjao karticu bilo nas je 5-6 u redu a tip u ducanu je imao jos bar 200 tinjak kartica, da li ih ima i danas ili su sve podjeljene neznam,jucer ih je bilo pun k****.
pa da vise kao ni nece biti kartica koliko mi je reko lik u importane galeriji da kao su svi pali na foru ono u razgovoru mi je rekao... svi pali na foru sa besplatnim karticama a bilo je vise tiskano novina nego postoji karitca i da od toga vise nebu nista:nono:
a to mi je i logicno ****** imam jos 4 kartica za zamjenit i cini mi se da sam popusio pare na jebenih 24 sata sta su dobro smislili akciju i sjebali ljude:loco:
mene su zapisali u komp i moram u petak otici po karticu (broj)
Evo i ja sam jucer i trazio u Rijeci na par prodajnih mjesta, i nitko ih nema.A danas sam dosao doma u Karlovac i obisao jedno 10ak prodajnih mjesta TELE 2 i opet nitko nema.
E a kako sam se ja zajebao, dao sam otkodirati stari mob na Tele 2 i platio sto kuna ( i cura isto ) a sad necu dobit njihovu j..... karticu jer ih nema vise a nisam pri lovi da kupujem novu karticu
bio danas u dubravi...natpis na vratima-nema vise kartica,samo sam se okrenuo i iso obavit sta sam trebao.
akcija im je glupa. ako su dali tolko tih bonova,mogli su se osigurat sa istim brojem kartica i bok. navlakusa.
Odgovor za "delete"
Kampanja- 3Kn platiš novine.Odmah dobiješ 10 kn.Ako nadoplatiš tri mjeseca po 25kn dobiješ još 90 i za registraciju 25kn što ukupno iznosi 78kn troškova u tri mjeseca, a dobiješ 200kn. Eto zašto ljudi žele kartice.
Inače u Splitu je u nekim dučanima nestalo kartica,ali u alo alo još jučer ih je bilo puno,znači treba iči u sjedište alo alo,impulsa,telemaxa tu je največa koncertacija kartica