1. kako promjenit jakost svijetla, da mi ne troši bateriju jer mi 100% nije potrebno
2. kad god se hoću s nekim spojit preko BT-a kaze spajanje neuspjelo.
3. koliko dođe kabelč za spjit nokiu sa kompom
Hvala!
Printable View
1. kako promjenit jakost svijetla, da mi ne troši bateriju jer mi 100% nije potrebno
2. kad god se hoću s nekim spojit preko BT-a kaze spajanje neuspjelo.
3. koliko dođe kabelč za spjit nokiu sa kompom
Hvala!
kakvu sifru???? ak je ona za pristup nisam ju ni naso..
1. mislim da se ne može.
2. pogledaj u postavkama Bluetootha dal ti je uključena opcija: Vidljivost mog telefona. Tamo ti treba biti "prikazan svima"
3. kabel ti je oko 50-100kn na crno
da prikazan je svima, to sam sve pregledo... i svast sam pokusavao i ne znam,...
A onda probaj izgasiti i upaliti mob... možda se samo zblesirao...
ok fala na pomoci.... morat cu odnijet u mobis...
e smogovac de odgovori na pm
Ljudi, ja imam grdnih problema sa 6131. U stvari stara ih ima, a ja ne znam objasniti jer S40 3rd mi je stvarno nešto novo i komplicirano.
Večeras je došlo do žestokog okršaja, stara je zamalo razbila 6131 o pod.
Kako ima problem s brzim pražnjenjem baterije, premjestili smo SIM iz 6131 u staru 6822, ali svi kontakti su ostali u memoriji 6131, a SIM je potpuno prazan. Sad, kako je to moguće? U biti postoje svi brojevi, ali ne na SIM kartici. Da stavim SIM pa kopiram sve brojeve?
Još jedna stvar-je li moguće da SIM kartica troši bateriju mobitela ako je mob "ne podnosi"? Malo mi je čudno jer je drugi mobovi odlično podnose, pa se i sam mislim...
E, ta serija 40, treće izdanje...
...uuu, ako stara hoće razbit mob - onda stavrno nešto nije uredu ;) ...al ok, ajmo na probleme...
...pa kontakti su očito spremani u mob, a ne na SIM i potrebno je vratit karticu nazad i prebacit ih na SIM...
...bilo je govora o starim karticama koje su trošile više struje, a neke zbog toga nisu radile u novijim mobovima...znači - postoji mogućnost...
Bilo bi lijepo kad bi stara kužila... A i ja... ko totalni kreten-buljim u 6131 i pojma nemam što učiniti. :D Prvi put u životu da ne znam rukovati s Nokijom.
Trenutačni SIM koji ima je VIPme 3rd edition (u biti prva verzija onih SuperSIM kartica).
vjeruj mi kad se navikneš,nećeš moći bez to softa..treba malo privikavanja i to je sve,najbliži je smartu,najveća mogućnost personaliziranja..
moraš kopirati sve brojeve na sim,a očito je da baterija nije dosegla potpuni kapacitet i zato se prazni(inaće max do dva dana)...i sam znaš da treba pravilno formatirati..
+nek pazi kak barata sa mobom,jer kad se ona guma poćne guliti nema joj spasa,ode mob cijeli u k.....
Sad sam ostavio prazan mob bez SIM kartice pa ćemo vidjeti hoće li se baterija potrošiti do sutra u podne.
Inače, baterija je punjena samo jednom i to 17 sati.
Ne kužim o kakvoj gumi je riječ? Znam da sam negdje pročitao da se ne skida zaštitna folija oko tipkovnice na 6131. Ne kužim zašto?
Stara ne voli ikone po ekranu nego odabire onaj Popisni prikaz koji mene dovodi do ludila. Ej, još kad sam joj namjestio Active stand-by... Bokte... ona ništa kužila nije, a ja ne znam kako objasniti što je to, pa ga lijepo isključio.
Ljudi moji, starost čini svoje. Ne želim se kleti, ali mislim da više nijedan mob neću starcima kupiti. Ili ako baš bude, neki starije proizvodnje.
cijeli mob ti je obložen jednim tankim slojem gume..ali cijeli...i to ti se sve može dole oguliti,onda će biti bacanja moba...ja sam ima 6131 5x i na samo jednom mi se ta guma nije ogulila...
a ovo šta kažeš za starce,ja starom uzeo 6233 i jaoooooooo,niš mu ne ulazi u glavu,ali niš...niš ne kuži,di, šta,kako...
a ono oko tipkovnice nisam ni ja skidao,ali grebanje ti je neizbježno,već nakon tj. dana ako se mob frekventivno koristi-vide se sitne crtice..
imao sam ga dva puta i sve pohvale ovom modelu.
izvrstan softver,vrhunski ekran,solidna izrada i kamera.idealan preklopnik!
ovo u vezi trosnje baterij, da ti to nije do baterije?Jesi provjerio jeli ti original baterija?
Ja sam čuo da ove nov litijonske baterije uopće nije potrebno praznit do kraja i punit prek 10sati prvi put....
Tj lik u dućanu mi je reko da se mob nemora punit prek 10 sati jer je mob za 2 sata pun i dalje se uopće ne puni samo je kabel bezveze uštekan...
a a pražnjenje nisam ziher...
Tocno, svaka baterija se mora i moze jos bolje formirati nego sto ju je netko prije formirao i koristio... Moras ju nekoliko puta potpuno napuniti pa potpuno isprazniti da bi ju mogao staviti na ponovno punjenje, ne smije ostati ni jedna crtica i onda ce vjerojatno bar malo duze trajati...