evo vidio sam dosao je u tele 2 ponudu pa me cisto zanima ako netko ima mob.ili zna nesto vise o njemu...
cujem da nema bluetoth...jel to istina???konkretno za ovog iz tele2 ponude....
mob meni osobno inace izgleda za 5,sad kakve su mu mogucnosti...
Printable View
evo vidio sam dosao je u tele 2 ponudu pa me cisto zanima ako netko ima mob.ili zna nesto vise o njemu...
cujem da nema bluetoth...jel to istina???konkretno za ovog iz tele2 ponude....
mob meni osobno inace izgleda za 5,sad kakve su mu mogucnosti...
evo ti link pa prouci sve njegove mogucnosti i nemogucnosti: http://www.gsmarena.com/samsung_x530-1769.php
hvala puno....
al ako netkozeli komentirati....samo dajte
jesi kupio tog samsunga?
ja razmisljam al htio bi cut misljenja... :P
pa, mobitel za danasnje pojmove "nema nista". tj, ima slabu kameru, slabe polifone (nema mp3), strasno ogranicenu memoriju.. gledano na sve to, niti cijena u teletu mu nije bas pristupacna, s obzirom da se za te pare mogu naci bolji modeli samsunga.
jedino sto je pozitivno je dizajn - nema vise tipicnog samsungovog crnila..
po svemu ostalome sasvim nezanimljiv mob.. no, kome ne trebaju bijesne megapixelne kamere, mp3 plejeri i slicno, mob bi mogao biti sasvim dobar izbor.
Definitivno mu je najjača stran izgled. Dobiješ šminkicu kliznu tipa D900 za siću. Jako je kvalitetno napravljen i ergonomija mu je isto za 10. Pušiona je to što ima slabe teh. karakteristike ka ošto kaže koljeg LA_LuNa
planiram sutra kupiti ovaj mob, zanima me njegov slider, koliko je to kvalitetno, nekako mi izgleda kao igračka, bojim se da bi se brzo mogao rasklimati, ako netko zna nešto više o tom?
još jedno pitanje, dali ovaj mob u pretplatničkim paketima dolazi samo u srebrnoj boji ili? hvala
Taj uredjaj je prakticki identican modelu C300 uz nedostatak ionako lose kamere.
S obzirom da u VIPu na doticni vracaju 391 Kn na racun za prepaid korisnike, mislim da je to puno jeftinije rjesenje (101/1Kn) za gotovo isti uredjaj.