Mogi li se importirati kontakti iz nekog TXT ili CSV file-a u Nokiju 6288? Nisam našao opciju na mobu niti u PC Nokia Suite-u. Na Siemens su se mogli bez problema importirati.
Hvala. :confused:
Printable View
Mogi li se importirati kontakti iz nekog TXT ili CSV file-a u Nokiju 6288? Nisam našao opciju na mobu niti u PC Nokia Suite-u. Na Siemens su se mogli bez problema importirati.
Hvala. :confused:
Sinhronizacija u Pc Suite! Par klikova!
Znam za sinhronizaciju. To znači da prvo moram importirati sve kontakte u Outlook pa tek onda sinhronizirati sa 6288 ili postoji neki drugi način?
Spoji ga kablom i na PC Suite-u odaberi sinhro i onda ce ti sve kontakte si odraditi vezano uz karticu i telefon ili odaberi taj file ekstenzije vcf i sinhro. Ja sam tako napravio jer sa kontakte prebacivao sa SE P800!
Ubi me, ali ne mogu sinhronizirati kontakte pohranjene u fileu. Mogu samo direkt iz Outlooka i to kontakte, To Do list i Notese... Hmmm... Možda je stvar u verziji PC Suita? Ja imam 6.82.27.0. verziju. Kad odem na Synchronize unutar Suita, ponudi mi samo sinhronizaciju sa Outlookom, Outlook Expressom i Lotus Notesima...
Imaš najnoviju verziju i nažalost ti preostaje samo prvo importirati konatakte u Outlook ili koji već PIM koristiš i onda preko PCS-a na mob. Ili ih uvijek možeš ručno ukucati ;D