Hi,
dobio sam N73, i zanima me ima li kakvih programa koji prikaze photo osobe koja je poslala SMS, kao sto ima na SE modelima.
Hvala!!!
Printable View
Hi,
dobio sam N73, i zanima me ima li kakvih programa koji prikaze photo osobe koja je poslala SMS, kao sto ima na SE modelima.
Hvala!!!
Na S60v3 imate recimo FSCaller koji sam preporucio ovome talnay-u i na newsima. Inace je program namijenjen za stavljanje slike za pozive, al radi i za poruke. Probajte. Inace kazem, jedino ne znam dal recimo mozes ugasit pozive i prikazivat sliku samo za SMS. Ne da mi se isprobavat. Ima jos nekih programa, al nisu me se dojmili.
Hvala, isprobavao sam to, al jos nisam uspio podesit da mi se prikaze slika kad dobijem SMS...
Navedi i te ostale programe, ne skodi probat ih :D
@ talnay. Ti to mene pitas da nabrojim druge programe? Ico ti je naveo neke. Ja sam konkurenciju FSCalleru probao davno i nije me se dojmila. 100% prikazuje sliku osobe koja ti je poslala SMS, a posto ti ne radi znaci da ga ne znas podesit.
Meni je čini mi se skyStream radio..
Probaj maknuti FScaller pa onda da imaš samo instaliran SkyStream. Možda ne radi upravo zbog FSCaller_a... :jehon:
Jesi probao SMSFace?
Tvoj link je bio na 1.6 verziju i nije radila (ugasim naravno fscaller) malo sam kopo pod dotsisu i naso 1.7 i radi ali samo za pozive ..neznam nekako mi se nesvidja, a sms face 2.0 ..vidio sam screenshotove.. nije to to ..nekako neiskoristivo djeluje.
Jel postoji uopce neki "normalan" program koji to dvoje objedinjuje i da radi na 8.1a
Evo konacno napravio FSCaller da prikaze sliku osobe koja je poslala SMS, napravio tako sto sam skinuo 2.0 verziju, a sa 2.1 nikako nije mogao prikazati sliku. Neznam sto.
Uglavnom radi sada. Tnx Rain manu ;)
Pozz!!
...evo uspio sam, još sinoć...morao sam vadit i upalit mob bez mmc da bi mogao obrisati instalacijski file u porukama... dobro je, već sam mislio da ću ga morat nosit kog frenda na flashanje :) ...
Ja sam imao problema s mislim skycallerom kada je nakon sto se pokrene podesavanje i dodjeljivanje slika mob se znao smrznut. Imam dosta slika gore, a program je ucitavao sve slike prilikom davanja mogucnosti odabira. Mora da je bio neki "memory leak", jer s FSCaller-om mob se uspori na trenutak al ucita sve slike i onda nekako se uspiju izabrat slike za kontakte! No uglavnom nisam primjetio da koji program te namjene (ili ga nisam nasao) ima mogucnost odabira jednog foldera u kojem da trazi slike, te to je veliki minus svim programima koji tu mogucnost nemaju.
Sto se tice FSCallera mora se mora ukljucit "show messages on" (sad se izabere ili standby ili any app) i mislim da je u mom slucaju trebalo ugasit i ponovno upalit mob da postavke postanu aktivne sto mi je cudno jer u 2.01 verziji FSCallera, kojeg ja imam, FSC se sam ne "pokrene". No nakon "restarta" i "pokretanja" FSC uredno pokazuje dodjeljenu sliku kontaktu. I koliko znam nece radit preview!
@kroner. Pogledaj si postavke ako uopce ima 8.1 verzija ove navedene mogucnosti (show messages on) jer ja nemam mogucnost da provjerim ispravno funkcioniranje na 8.1!