Koji mobitel ima najbolju kameru?
(uzeo sam sve mobitele od kojih ste stavili svoje fotke u "slike s mobilnih telefona")
Printable View
Koji mobitel ima najbolju kameru?
(uzeo sam sve mobitele od kojih ste stavili svoje fotke u "slike s mobilnih telefona")
a trebala bi bit i nokia 6600, mislim da ona ima najkvalitetnije
7600
I ja isto mislim 7600, ona stvarno ima odlične slike...
Također 7600. Ima jako dobre slike
...7600...zasad najkvalitetnija ugrađena kamera...slike su me stvarno impresionirale...
nokia 6600 i 7600 meni skoro iste fotografije prave stoga svejedno jedan od ta dva modela
jedva cekam da vidim slike sa sharpa gx30 :D
3650 mi ima nekako kristalno ciste slike - sudeci po vikijevim slikama
7600, jer mi se dopada noćno snimanje, ali nema 6600 btw. postoji li na 6600 isto tako dobro noćno snimanje???
meni sx1 radi odlicne slike... barem ono sto sam vidio na forumu...
Nije loše nočno snimanje ali moraš imati mirnu ruku= Citat =:
Poslao: Dark
7600, jer mi se dopada noćno snimanje, ali nema 6600 btw. postoji li na 6600 isto tako dobro noćno snimanje???
...ni SX1 nije loš,al kad se radi o jednom mobu,onda je to 7600,drugi je SX,treći E700,a onda moj M55+IQP 530...iako nije naveden u anketi...
satvio sam u anketu samo one mobitele koji imaju integriranu kameru.
Meni se ne sviđa na siemensima što se ne vidi prewiew onoga što se slika (mislim na one bez integrirane kamere)
Istina da o kvaliteti slike zavisi i ruka koja drži aparat jer ako nije mirna slika i na najboljem mobitelu može ispasti grozno.
Kolika je reza kemere motorole v300???
Reza je 640x480 pix= Citat =:
Poslao: Dark
Kolika je reza kemere motorole v300???
Nije loše, ali mi se općenito mob ne sviđa, a slike nisam vidio.
..."dark",imaš na idućem linku jednu sliku slikanu sa V300 ...
---> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?threadid=3339
Boje su u redu, ali je slika mutna i to vjerojatno jer Jay-u ruka nije bila mirna. ;) ;)
bog blagoslovio samsung, kod njega ti netreba mirna ruka...
Hmmmmmm, onda probaj mahati mobitelom i istovremeno ISTIM mobitelom fotografirati neku zgradu (uploadaj tu sliku u slike E700, pa da se drugi forumaši uvjere da ne treba mirna ruka) :D :D :D
na e700 kad 'opalis' sliku, on je zaustavi i izbistri, a ne ko siemens da moras milimetarski mirno drzat ruku......
Pa onda napravi to što sam ti rekao i uploadaj sliku!!!
SE k/d 750 i W800i. Najbolje slike zahvaljujući velikoj rezoluciji i ponajviše autofocus-u. (po mom mišljenju)
Slikao sam par slika sa W800, i super su...