Dali je netko uspio uvalit dual sim u K800 i jel to funkcionira. Trebao bi radit na Tele2 i T mobile.
Printable View
Dali je netko uspio uvalit dual sim u K800 i jel to funkcionira. Trebao bi radit na Tele2 i T mobile.
E, pa Sony Ericsson-ovci, vlasnici K800, malo ste me razočarali. "Nemrem bilivit" da nitko nema ili nije pokušao koristit dual sim card u K800. Možda danas budem bolje sreće jer o vašim odgovorima zavisi dali ću se i ja uključit u vlasnike, još uvijek elitnog, Cyber shot-a.
Usput, 1255 kn u Tele2 za produženje pretplate i još kažu da nije kodiran.
Osobno, ne zanima me vise taj dual SIM otkad sam skuzio da ne mogu nikako dobiti da su obje kartice istovremeno aktivne.
da i meni je to bezveze...kad dođe kod nas da budu obje aktivne to je vec velika stvar i odmah uzimam...al ovako nema bas previse koristi,osim ako imas recimo 0tarifa pa bas ako zoves samo na taj broj i za nis drugo ne koristis karticu jer prebacivanje pa ljudi ne znaju na koj da te zovu...sta nije jednostavnije kupit neki mali ultra-tanki mobitel da ne smeta previse,bar motorola daje odlican odabir za drugi mobitel
Meni se dva moba ne nosi, a zbog posla želim uvijek biti dostupan. Stalno sam na Tele2 i svi znaju na koji broj me mogu dobit. Na Simpu prelazim samo kad šaljem MMS, zovem kolege (Simpa ti i ja) ili kad mi Tele2 (Vip) zašteka. Na taj način, jednim mobom, imam "pokrivene" sve tri mreže i to mi odgovara.
Da, ali ne istovremeno. Pa onda opet nisi "stalno dostupan".
Mozda cudno zvuci, ali zasad mi je lakse nositi 2 (tj. 3) mobitela nego se zezati sa tim prebacivanjem mreza.
kada naprave mobilni koji će istovremeno koristiti 2 mreže onda će jedan od mojih u mirovinu, do tada 2 su uvijek samnom
evo narode moba kod kojeg rade 2 sim kartice istovremeno,samo da još stigne kod nas...;D
http://www.uberphones.com/2007/01/ot...his_cellphone/
nisam ni pomisljo da gledam u nasem oglasniku...he,dobra stvar, al previse para za mene za takav mob bez funkcija..po meni je bolje da nove mobitele jos malo stanje nego ima stavljaju vga kamere i takve stvari... rađe nosim drugi tanji mob nego ovakav jedan..kad bi bio neki mob s funkcijama ko k800 sa dual sim, e to bi bilo to onda..
malo dižem temu, ali upravo rezuckam dual sim U5 za k800i pa da vidim da li radi :)
offtopik: @ ravilov - imaš samsung d880 koji istovremeno radi, ja se nadam jednog dana kad skupim love za njega (i kad mu padne cijena) i ako su mu slike donekle dobre kao na k800, TEK onda ću ga zamijenit.
do onda, tele2 i vip 0kn za curu :)
Nazalost, Samsung me jos manje zanima. ;)