Dali Vista podrzava igre koje rade na XP-u. Konkretno radi se o S.Samu.
Meni jako dragoj igri, međutim sad kupujem novi komp koji ima instaliranu Visu pa me zanima hoce li radit
Printable View
Dali Vista podrzava igre koje rade na XP-u. Konkretno radi se o S.Samu.
Meni jako dragoj igri, međutim sad kupujem novi komp koji ima instaliranu Visu pa me zanima hoce li radit
neznam ali većinaigra radi na visti ako i ne rade samo staviš kompatibiliti i onda sigurno rade sve igre mei svaka igra radi
blur - xp igre su uglavnom kompatibilne na visti, trebao bi i s.sam biti.
- a sad jedno samo mala opaska na citirani post, namjenjena svima koji inače postaju u djelu računala:
ako želite biti shvačeni,
ovo je primjer kako vaš post ne bi trebao nikad izgledati ako ste završili ijedan razred bilo kakve škole, pa bila ona i na kozari boku.
zero ja sam njega shvatio..
malo se zajebo, al tebe nisam shvatio :)
kakav s.sam?
serious sam, pročitaj prvi post, sve će ti bit jasno.
ne, nije se malo zajebo, to je samo jedan od primjera kako ničiji post ne bi trebao izgledati(a njegovi su svi takvi) što radi preglednosti foruma, što radi osobnog shvaćanja. ja mu tu ne mogu pomoći, to je njegov "stil" pisanja.
jel rade na visti igre koje su izasle prije 2000.?
Meni NFS: Carbon nije radio na visti i to je bio razlog zašto sam napravio dual boot.
Need for speed carbon radi na visti samo treba staviti kompatibilnost na windows 98
mojem jer prijatelju radilo
Sve koje sam probao na Visti radile su normalno, tak da bi trebao i Serious Sam.
heroes 5 također radi odlično na visti...
Vidim netko je spomenuo dual boot, kako to napravit na kompu? Stavio bi XP i Vistu
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...light=dualboot
tu se raspravljalo o dualbootu. samo instaliraš vistu na drugu particiju.