ne znam koji da uzmem,ja bi da to instaliram i da imam 1. 2. rtl i novu,to mi dosta..a uzeo bi onaj na usb-u
Printable View
ne znam koji da uzmem,ja bi da to instaliram i da imam 1. 2. rtl i novu,to mi dosta..a uzeo bi onaj na usb-u
ako su ti navedeni programi dosta, onda svakako digitalni. Samo uzmi neki kvalitetni i bitno je da imaš dobru antenu.
da, te programe imas kod nas u digitalnom obliku tako da je to super.
Ja bih ti preporučio neki digitalno analogni hybrid, bilo je od leadteka takvih kartica.
jeftinije su od DVB-s a skplje od analognih, cjenom su iste kao DVB-T koja tebi zapravo treba
a dal taj usb tuner ima prikljucak za sobnu antenu?
pa mora imati prikljucak za antenu... bar mislim...
DVB-T sam si nedavno kupio od marke LEMON! Moja preporuka ako želiš preći na digitalnu zemaljsku. Na našem tržištu imaš mac proizvođača ali u svakom slučaju nemoj uzet DigiMax jer on je totalna banana.
Samo pogledaj da li na tvojem podrucju emitiraju DVB, jer je jos sve u eksperimentalonoj fazi i cijela RH nije pokrivena.Najbolje bi bilo da imas opticku vidljivost sa odasiljacem i da koristis vanjsku antenu ( riblju kost )
kupio sam danas,sutra cu isprobat,dobio neku malu antenu s tim i kazu da bi trebalo radit..
ajde reci sta si kupio, gdje, koliko si platio i kako si zadovoljan
zeznuo sam se,sve se brzo i lako instalira al problem je kaj
kod mene,u novom marofu,nema signala za taj dvb... pokusat cu
jos spojit na vanjsku antenu,ako nece ic cu prodat i kupit
obican analogni.....
Zar nisi procitao moj post:eek: :eek:
jesam al su me totalno zbunili ti signali...ah.. :(
pokusat cu sad to spojit s 2 riblje kosti vani..mozda uhvatim kaj...