-
Sxg75 Gps
Kakva je upotrebljivost GPS modula u tom uredjaju?
Je li rijec o A-GPS-u (dakle, kod nas beskorisnom) ili se moze koristiti uz pomoc nekog softvera? Imao sam Motorolu E1000 s A-GPS-om i koristio mi je onoliko koliko mi je trebalo da skuzim kako se gasi da bih dobio na trajanju baterije... :jehon:
Googlao sam malo, medjutim, uglavnom nalazim neke generalne zakljucke na njemackom jeziku.
-
Daj linkove da prevedemo ako treba....
-
Riječ je o pravom GPSu, ali kod nas neradi, mislim da treba podršku od operatera što naši nenude.
-
Ako sam dobro shvatio, SXG75 ima i "pravi" GPS i A-GPS.
Jedino je problem što nijedna J2ME aplikacija ne može pristupiti "pravom" GPS-u (jer nema Java API za njega) nego samo A-GPS-u kojeg naši operateri ne podržavaju. Tako da od svega nema baš neke velike koristi. Ispravite me ako griješim, nisam baš imao priliku detaljno proučavati SXG75.
-
GPS radi ali nema karata za naša područja. Možeš ga koristiti u kombinaciji sa vojnim specijalkama. Očitaš svoj položaj i nađeš na karti gdje si. Nepraktično je, ali ako imaš potrebe znati točnu poziciju može poslužiti.
-
Znači, GPS Watch radi na SXG75 u Hrvatskoj (pokazuje WGS84 koordinate)? Jel može netko tko ima SXG75 probati demo verziju?