Kako vam se sviĐa taj mobitel? Dali ga netko ima? Kakva su vam iskustva s njim? Kakve su slike kada se snima sa kamerom? koliko poruka stane? hvala unaprijed
:fried:
Printable View
Kako vam se sviĐa taj mobitel? Dali ga netko ima? Kakva su vam iskustva s njim? Kakve su slike kada se snima sa kamerom? koliko poruka stane? hvala unaprijed
:fried:
hmmm, sl55, o tome se pisalo i pisalo na forumu, al dobro. evo moj pogled na taj model:
sladak, malen, sminka... Ima sve osnovne funkcije koje mob danas treba imati, meni osobno je nedostajao mp3 player.
Ekran nije bas najbolji ali nije los (solidan).
Kameru za njega nisam ima, pa neznam kako izgledaju slike na njemu.
Koliko poruka stane. Pa zavisi od tvoje katice i naravno od slobodne memorije ako stavljas poruke na flex memoriju. Sto imas vise melodija, slicica i sl, to ti manje stane poruka...
Sve u svemu, preporucujem, ALI, mislim da mozes jeftinije proci ako kupis S55 koji je isto odlican mob, a dosta je jeftiniji. Osim, naravno ako ti je stalo do dizajna, koji sl55 ima izvanredan. Po meni jdan od boljih danas (ljepsih)
Uglavnom, to je moje viđenje...
po meni je sl55 čisti šminkeraj
Pa sl55 i je čisti šminkeraj! Jedino što ima više od m55 je irda, a košta duplo više...
ali nemojte opet tako, ima taj mob i dosta funkcija
kako sam rekao, sl55 ima sve funkcije koje danasnji mob za prosjecnog korisnika (a i za one koji su nesto vise) treba imati
Nije da nema nista; samo se radi o tome, da, ako ti nije stalo bas toliko do dizajna, onda se vise isplati uzeti s55 koji je u ovom trenutku dosta jeftiniji a isto je odlican mob.
dobro, ovaj ima 256 boja, a ovaj 4096, ali vjerujte mi, razlika nije bas tolika...
a procesori su im isti....
I jos nesto, meni osobno dosta bitno, za S55 ima dosta patch-eva, s svi se vjerujem slazemo da je to korisno, dok za sl55 nema nista. bar ne za sada :(
...pa SL ti je odličan mob,i stvarno mislim da nećeš fulat ako ga uzmeš...samo,ipak malo previše košta...
@hope: ak imas para, radije onda dodaj jos malo pa uzmi sx1
Ma sl55 je preljep mob i ima sve korisne funkcije al zato ima ekran koji je katastrofa posebno za te novce jer taj telefon ima isti ekran kao C60 i M55 a to djeluje pomalo jadno
..."velja",malo novaca...pa treba dodat još 1500-2000kn...
..ja bi na njegovom mjestu dodao tolko. ak tip ima 3000kn za šugavi sl55, nek si još skupi 1500 za sx1.
...hej,kakav ŠUGAVI...pa ja bi odmah,da sam na njegovom mjestu,uzeo SL55...
ok to je tvoje mišljenje
ja bi doplatio 1000 kn i uzeo sx1
Ali, velja, ja pretpostavljam da Hope oce sl55 zbog njegovog dizajna, a sx1 mu bas nije previse sličan...
Ovako meni se sviĐa jako dizajn tog mobitela, ali posto imam samsung mobitel, koji ima 65 000 boja, prelazak na 4096 mi je nakak cudan, jer †e mi sigurno to smetat.. a samsungu dolazi sada(ne znam toźno kad) novi model D410, koji je isto na razvlaźenje, ali ima i ugraĐenu kameru i sve, ali ne znam kad †e do†i..
Hoce l ti izgledat cudno?Pa ti ljepo uzmi svoj samsung i usporedi display sa siemensom pa ces vidjet samsungov je bolji barem 3 puta
@Hope daj provjeri kodiranje teksta, jedini imaš neke čudne znakove.
Nerado priznajem, ali booky_boy je u pravu.
E fakat sorry, ali ja ti ne znam gdje to provjerim? i nisam on, nego ona. E da vas pitam dali mislite da je SE T630 bolji od Siemens SL 55?
Sigurno je bolji jer je SL55 po mome "loš" (što se tiće funkcija za tu cijenu) mobitel.
Da je jeftiniji za koju kilokunu već bi se dalo razmišljati o tome, ali uz ovu cijenu...
Ej jel možda znaš koliko dođe SE T630 na crno? pitala sam to već negdje, ali nitko ne odgovara. Vidjela sam na netu u oglasniku da ga ima, ali nigdje ne piše cijena
t630, 098, star 5 dana, crni, garancija 2100 kn fiksno
jedino sam to nasao.
pricekaj sljedeci oglasnik. tamo ce ih vise bit.
...T630 je puno bolji (... :( ...) od SL55,i što se tiče funkcija i ekrana...jedino možda izgled nije...al sad se okrećemo SE-u,pa ako hoćeš nastavit o T630,bolje idi u SonyEricssonov podforum...
Ovo bi bilo najbolje nastaviti u usporedbama modela.
Mozda ovo nije pravo mjesto za pisat o tome, ali sam našao nekakvu java aplikaciju Benchmark, koja, između ostalog, napiše koliki je točan broj boja koji se mogu prikazat na ekranu. Na M55, sl55 i c60 napiše da imaju 256 boja(a trebali bi kao imat 4096), a na nekom samsungu 65536(znači onolko kolko bi i trebali)... Moram priznat da siemens ima najgore ekrane koje sam ja vidio...