-
pomozite mi!!!
Neki dan sam ubacio novi firmware v11., i nije mi bas nesto, uopce nema nikakve razlike izmedju njega i verzije v10.!
Pokusavao sam ubaciti ponovo verziju v10., al neide, javi mi da nije korektan firmware u mobitelu, mozete li mi rec kako da izbrisem v11. i ubacim v10., jer mi je taj bolji, ima hrvatski jezik!!!
I usput, postoji li ikakva razlika izmedju ta dva firmware???????
Molim vas pomozite mi!!!
Hvala unaprijed!!!
-
1. Nije preporučljivo raditi downgrade
2. Koji mobitel imaš
3. Ako se ne može downgrejdati možeš sam prevesti meni
-
Imam siemens m55!!!
Znaci nije bas preporucljivo sa veceg firmwera na manji, aha!
A kako mogu napraviti prijevod na hrvatski jezik???
Trebam li za to neki program ili???
Zna li iko razliku izmedju firmwera v10 i v11. za m55???
Koliko ja vidim isti su!!!
-
razlike postoje. između ostalog kod v11 baterija bi trebala nesto duze trajati i trebao bi biti nesto brzi rad sa izbornicima.
Downgrade se nikako ne preporucuje, jos pogotovo ako bas ne kuzis sto radis.
jezik mozes prevesti sa Skylord-ovim Lang editorom. To ti je jednostavno.
Imas ga na mojoj stranici za skiniti pod download/lang pack
da bi preveo jezik, moras napraviti backup flasha na pc pa ga editirati...
-
Jako su mala poboljsanja u v11. Napisi mi mail, poslat cu ti hrvatski za v11 i objasnjenje kako da ga ubaciš. Imaš li neoriginalni kabel? to mozes radit samo s neoriginalnim...
-
Treba ti neki program, mislim da imaš na internet stranicama 3aTmr-ira. Neznam koja je razlika, moždaje samo promjenjena neka kritična točka koja se u normalnoj upotrebi ne primjećuje.
-
pretpostavljam da ima neoriginalni data kabel kad ga je dignuo na v11 (ili USB), a on se ubacuje sa winswup-om.
@Gen Mo'Kai
i ej, aj izvuci hrv za v11 pa i meni posalji da stavim na stranicu...
mail: tau6@siemensfreaks.com
-
Ups!!!
Malo sa u zaostatku.
-
-
-
-
Hej! Znam da je nevezano uz temu ali ipak. Kao prvo Gen Mo*Kai hvala za stranicu Solvens.com, ali mi bas i neide nesto. Procitao sam negdje da se ta stranica gasi, pa nisam dosao da data kabela za st55. Help! S.O.S
Dakle trazi se kabel!
-
ma stranica radi, ja sam prije par dana tamo narucio kabel za x55 seriju...
a ako se i gasi, onda odi dok jos uvijek radi, zapisi si broj telefona i nazovi.
A sto u siemens servisu u zg nemaju data kabel za st55?