Izvorno postao
mkrajaci
Javlja mi se danas pajdo i pita: na mob mu je dosao neki mms ili poruka, nezna mi tocno objasnit i ponudil mu je da instalira siftware i on to napravi i veli da mu je ta glupost instalirala 20 programa koje je brisal sat vremena(?????) i mobitel mu sam salje oruke ljudima iz imenika (randomize naravno), e sad kakve poruke, valjda isto mms ili neke druge (sms i e-mail, a koje druge). I zove on sluzbu za korisnike i oni vele dojdite k nama da pogledamo u t-centar, dodje on i oni vele to je neki virus, imali smo s tim iskustva i bla bla odnesite ga u mobis na servis. E sad sve pet ima covek garanciju sve super, al me pita jel sam kad cul za to i dal mu ja to mogu rijesit, posto sam nov u Nokia svijetu tek 2 tjedna imam N73 (;-))) znam da postoji reset na tvornicke postavke, pa neznam dal bi to rijesilo problem i recimo stam novi soft preko kabla od moje n73 i to je to ako je? Cital sam negde da ima i ''tvrdi'' reset, kak to ide i kaj radi? Pa ja bi pomogo pajdi a vi probajte meni. Ili da ga ipak odnese u servis?
Hvala svima