Dosao je trenutak da kupim novi mob i nakon puno surfanja i citanja svih sranja dosao do zakljucka da kupim k800 jer mi je trebao i fotic a posto vozim brdski biciklizam odlucio sam se na varijantu 2in1 ,i kupio ja k800 te dao za njega 3000kn.
Nakon par slika u kuci vidio sam da i nisu bas neke slike al kazu da je to ''digitalni fotic'' .drugi dan odoh ja u planine,slikam i opet se jako razocaram foticem.
Nakon 2mj koristenja vec mi je od prvog dana dokurcio i razivcirao taj mob dizajnom i funkcijom i ja njega prodao.
Gledao ja W810 i kupio ,dok sam ga stavio u ruke totalno novi preporod ,mob koji odlicno radi posao za koji je i napravljen,znaci WALKMAN ,mozes poslikat nesto ako ti nije fotic blizu al opet siromasno ,dizajn fenomenalan ,tipke odlicne ,glatki ,manji od k800, ustvari hebeni mob.
Sa sigurnoscu mogu reci da je to najbolji mob kojeg sam imao i zato ga preporucam ostalima jer k800 je reklama i smece koje nema nikakvu funkciju.
Sad sam kupio i fotic ,al nema veze kaj imam dvije stvari u dzepu ali slike ispadaju onako kako to i treba biti.
Moja preporuka je ne kupovati foto mobove jer su zbilja smece ,bolje uzeti mob s drugom funkcijom nego ''FOTIC''