-
Lite on 1210 S problemi
Novi sam ovdje i već u problemu. Već neko vrijeme imam komp s pržilicom Lite on 1210S, pržio sam na princo medije 4x i sve bilo ok a moji klinci uživali u crtićima. Spindle se potrošio , ja kupio traxdatu 16x i sad ne mogu spržiti ništa.:( Da li bi pomogao firmware, novi nero ili kablovinje:ideja:
-
Novi nero očito ne-instalirao sedmicu i opet ista pjesma.Pomozite-već druga noć prolazi bez uspjeha
-
...jesi probao s novim fw-om...
-
Probao... Ili ne znam ili... Skinem fw za "LITE-ON DVDRW SOHV-1213S" pokrenem ga ,a komp. kaze da ne moze nista jer je detektirao u sistemu LITE-ON DVDRW SOHV-1213S TSD1. Kad tak (s oznakom TSD1) tražim fw-nemogu ništa naći....
Ne budi mi lijeno, otvorim komp i pročitam da mi se prža zapravo zove LITE ON DRW-3S121,a komp ju čita kao LITE-ON DVDRW SOHV-1213S.Ukucam nove podatke i vidim da masa ljudi ima(la) problema s tim. Sad znam da ništa ne znam. ..
-
Četvrta neprospavana noć rezultirala (djelomičnim) rješenjem. Doduše prži na brzni 4x, ali prži. Brzina mi nije presudna...
Rezime svega: Ovo je moj prvi i poslijedni lite on uređaj !!!
Hvala, Eminem, ipak je bio firmware...
Samo trnoviti put koji sam pri tom prošao ne bih poželio nikome...
Ukratko:
1. shvatio da prža nije ta koju komp prepoznaje(piše da je 1213 S:::)
2. pokušao fw crosspatching na 1635-ubio je totalno (osim što nije pržila nije ni čitala)
3. pokušao ubaciti fw od 1213S kako ju je komp prepoznavao
4. nakon pet šest verzija fw-a uspio.....
-
...imao sam sličnih problema sa sadašnjom Pioneer DVD DVR-110D - i još uvijek vjerujem prženju na 4x brzini - jer mi je pri većoj brzini blokirala na nekih 20%...
-
Nakon svega, osjećaj da sam nešto uspio sam srediti-nenadmašan je !!!