-
i-mate u HR
-
Ovaj SPL mi se čini dobar...
Ma predobar
-
Sve samo ovisi koja ce biti cijena tih uređaja
-
Info koje bi neke mogao zanimati; Ultimate serija dolazi u HR oko 5. mjeseca.
-
odlično...
nego, kakve su/će biti cijene?
-
-
-
e ovo je bolje...kakve su cijene vani naspram recimo HTC?
-
Jos nisu izasli u prodaju, a kada dodu kod nas mislim da ce cijene biti jednake / vece.
-
sviđa mi se logika ove serije,specifikacije su iste na svim modelima (vga ekrani,520 mhza procesori,wifi,128rama 256 roma) a razlike su samo u izvedbama modela što je po meni odličan potez
-
u hebote,pa to su strojevi....
-
da se nadovežem na sodoma, također imaju i HSDPA i WM 6.0
ovaj 8150 mi je najzanimljiviji, ima dimenzije 94 x 50 x 11 mm a u odnosu na ostale, samo malo manji ekran... btw. moja e65 je veća od njega?!?!?! jel to moguće ili gsm arena laže?!
-
mislim da je podatak točan,ništa čudno ako pogledaš 9150 i što sve taj mališan ima, kao takav preklopnjak trenutno bez prave konkurencije ...
napokon su uspjeli postič ono što mislim da večina smartphone korisnika traži..i to sa kompletnom serijom
-
e za to se isplati dati lovu
-
Ma neznam bas koliko se isplati..
Po meni bi se isplatilo da ima i najnoviji ATI Imageon 3D ubrzivach uz navedene specifikacije.. :headbang:
-
uređaji sa atijevim čipom možeš nabrojat na prste jedne ruke,a ovo će biti serija najjačih ppc telefona...čudno da govoriš o njima kao neisplativima a koristiš tytn :)
-
TyTN ima ATI Imageon ali samo multimedia co-procesor, ATI Imageon 3D ubrzivac je tek nedavno predstavljen i jos nema niti jedan uredjaj s ATI ubrzivacem. Slazem se da se radi o najjacoj seriji PPC telefona, ali samo seriji jel mislim da je XDA Flame najjaci za sad sto se tice PPC telefona..
Govorim o isplativosti iz svog pogleda. Da si ti dao toliko novaca za TyTN vjerujem da bi i tebi ovo bilo neisplativo.. hehe.. Jedino sto me moze zapalit za neki uredjaj sad je 3D accelerator.
Nisam nigdje nasao da ova ultimate serija ima BT A2DP podrsku, niti jedan uredjaj nema, sto mi je malo cudno.. Kao ni direct push tehnologiju.. Hm... !?
-
ja neznam koliko si dao za tytna no ako si dao i približno koliko on košta u htcu, jednako bi "neispativo" bilo za kupit neki od ovih uređaja...a orijetiram se prema cijenama novih uređaja ne individualna nabavka preko dilera ili poznanika
-
Pa ja sam dao za titana onoliko koliko je kostao u crazy-shopu, tamo sam kupio.. I to sto kazes da je jednako neisplativo ili isplativo stoji definitivno ali jedino ako nisi prije manje od 6 mjeseci dao toliko novce za titana kao ja.
Ako uzmes to u obzir, upgrade je totalno neisplativ jel dobijas premalo za toliki novac koji si ulozio..
-
A gdje ima u Hrvatskoj i-mate za nabaviti?
-
Imaju Direct Push, no za A2DP ne znam. Jos ih nema nigdje za nabaviti kod nas, no biti ce uskoro.
No ponovno izrazavam sumnju u tu cijelu seriju, dok osobno ne vidim jednoga, jer sumnjam da ce uopce doci do masovne proizvodnje i prodaje.
-
kada stiže i di se može kupiti?
-