Treba mi pomoć oko BT slušalice.BT sluška je nova i nekorištena.
Probao sam je preko BT-a naći,ali ne mogu.Tražio sam je sa 3 različita mobitela i nijedan je nije našao.Kad je upalim,ona svijetli plavo.
Printable View
Treba mi pomoć oko BT slušalice.BT sluška je nova i nekorištena.
Probao sam je preko BT-a naći,ali ne mogu.Tražio sam je sa 3 različita mobitela i nijedan je nije našao.Kad je upalim,ona svijetli plavo.
nemaš uputstva? koja slušalica? ...nevidi ju zato jel nije u "otkrivenom" modu
probaj ju upaliti i držat neki od gumbiju na njoj nebili vidio promjenu na plavom svjetlu, kad gori konstantno i kad treperi, jel jedno je mod u kojem je vidljiva a drugo kad je nevidljiva.
Da,vidim promjenu.Jednom kad držim (dugo),onda 2-3 sekunde svijetli plavo,a drugi put kad držim glavnu tipku(dugo) onda svijetli crveno.
Probao sam tražiti u oba slučaja,i opet n+nije našao.
sve ti treba pisat u uputstvima no:
Here's a glimpse at the LED: blue for talking, red for charging plus low batt, red/blue for pairing
http://www.pocketnow.com/html/portal...00GX-light.gif
dakle trebaš postić da ti se izmjenjuje plavo i crveno svjetlo,tada je slušalica u modu za uparivanje
Jesam,uspio sam da mi tako svijetli,li me traži pin za spajanje.
Koji da upišem?
probaj ju uparit bez pina.
Jesam,uspio sam,upisao sam 0000 i uspio je,ali i dalje ne kužim kako da slušam mjuzu preko njege.Imam SGH E390
Ako se ne varam, bt slušalice su samo za razgovaranje a ne za slušanje muzike...
Jer bi ti mobitel trebao prepoznati ko da su sulušalice uštekane/uštekana, pa onda reproducirati zvuk preko nje...
@THE NO to nebude išlo, uglavnom sada je slušalica funkcionalna :)
@Ico, moguče je no ne u ovom slučaju
Da,nažalost istina,ne mogu slušat mjuzu.
i da se može slušat mjuza toliko je loša kvaliteta da nebi mogao slušat...