Ajde redom sve + i - osobine v300 i ako je netko imao problema sa njom:-/
Printable View
Ajde redom sve + i - osobine v300 i ako je netko imao problema sa njom:-/
ne kupuj motorolu v300 niti slucajno! moj frend je ima i sama mu se gasi i nece da se upali nego moras izvadit bateriju i ponovno je staviti jer ispada iz lezaja!
Dobro:
Veliki display, kamera
Loše:
Čudne tipke, nema IrDA ni BT, SMS poruke stanu samo na SIM bez obzira na 5Mb memorije u mobu
jedina mana: nema IR, nema BT
kappa pa nemora bit da se svaki gasi.....to je valjda imao prvi soft pun bugova greški pa mu se gasi... isto ko i SE
mislis da bi sa nadogradnjom softa bilo sve ok?
nemora znacit da je to kod svake motorole.= Citat =:
Poslao: kappa
ne kupuj motorolu v300 niti slucajno! moj frend je ima i sama mu se gasi i nece da se upali nego moras izvadit bateriju i ponovno je staviti jer ispada iz lezaja!
moj ju frend ima i sve je u redu
BTW, to sam ja reko....
da, opališ novi softver i imaš otključane opcije koje je provajder zaključao. mjenjaš sve živo.= Citat =:
Poslao: kappa
mislis da bi sa nadogradnjom softa bilo sve ok?
ma imao sa taj mog na nekoliko dana i stvarno mi je zao svih koji su ga kupili
Frendu je kamera "zauzeta" :D Kaže " zauzeto, pokušajte ponovno" :lol: Onda ju je tresnuo i pazi ovo----> proradila :D
Za: mala cijena, dobra kamera koja je povremeno zauzeta, dobar ekran
Protiv: šljakerski dizajn (moje mišljenje), kompliciran soft,glupe tipke
Za:Cijena,Ekran,Izgled,Kamera
Protiv:Nema infru niti bt
posudil sam ju od frenda na kratko i ima stvari koje mi se dopadaju (mikropreglednik, kamera, kvaliteta slika, mp3...) za neku određeniju ocjenu trebalo bi ju malo duže koristiti. Jedina stvar koja mi se apsolutno ne sviđa su katastrofalno loše upute koje dolaze uz V300. Tek download uputa u PDF-u prikazuje taj mobitel u punom svjetlu.
To je telefon za pubertetlije, žene i starce.... tj. za nezahtjevne korisnike...
Bolje kupit samsung e700, pa makar morao i posuditi onih ~700 kn. razlike...
= Citat =:
Poslao: baracuda
To je telefon za pubertetlije, žene i starce.... tj. za nezahtjevne korisnike...
...a ne za prave muškarce... :rolleyes:
Pa kaj to e700 ima kaj je presudno da bi ga koristili "zahtjevni korisnici", za razliku od v300?
...stalak za pivu možda?
INFRARED!!!!! npr... I Više memorije... Ne samo za slike, već i za sms:D :D :D
Meni je infra skroz bez veze... Data kabel mi je puno bolji. npr sestrin c100 dok namjestim tak da se kuži sa kompom moram pod njega stavit tri kartona i dva presavijena papirića... koma!
Ne znam kolko e700 ima memorije, ali v300 ima 6.5MB i do 200 SMS poruka... Meni je to skroz dosta...
E700 za zahtjevnije korisnike?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :confused: :confused:= Citat =:
Poslao: baracuda
E700 je sminkerski mob s kemerom (mislim) ko i v300, imaju isti displej...................................!
Meni se na v300 ne sviđaju tipke i preporučujem, da ko god misli kupiti v300 da pričeka još 4-5 mjeseca pa si ga onda kupi s puno manjom cijenom, a onda si budeš mogo nabavit i e700 za pare ko sad v300!
Ko zapravo misli kupiti v300?
Evo, frend si nemre poslat fotke sa njega na komp. Kupio kabel za 150 kn ali reko mi je da soft za to košta 420 kn (!!!!) i to ne namjerava dati. Normalno. Da ne pričam o tome kako je soft spor i dosta zbunjujuć. A ni dizajn nije neki... Ali ipak mislim da mob nudi puno za svoju cijenu
Softver imaš besplatno na coma.fsb.hr/motorola
Kaj si ti kupio windowse? Office? Sve ostalo?
Meni se ne sviđa na v300 tastatura - užasno mi izgleda!
ni meni. koma je ne znam kak sepo tome tipka. mislim da bi prije naucio tipke na sx1
a ****** koji mob nema mane???dajte mi jedan koji nema mane!!!!!!!!
v525 :D
= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Meni se ne sviđa na v300 tastatura - užasno mi izgleda!
trebaš se naviknut