ajde ljudi, molim argumente ne prepucavanja
Printable View
ajde ljudi, molim argumente ne prepucavanja
T630 ima bolji ekran, tanji je i manji. U software-u nema razlike osim onog My Friends (ili kako se već zove) što je ionako ništ koristi kad to operateri ne podržavaju
t630 ima losiji ekran (TFT vs. TFD)
T630. svakako.
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
molim argumente
Odi u elektromagic i traži ih da ti daju i jedan i drugi pa na licu mjesta pogledaj. I BTW ja kad kupujem mob onda pretražim sve moguče recenzije i tek onda razmišljam koji uzeti. Preporučam ti isto
e ovako, cuo sam da z600 ima slabu vibru i da je, neznam tocno kod kojeg, smanjena mms funkcionalnost
Ja sam cuo da je z600 ok samo eto fol mu je slbija baterija na odnosu T630
i vise mi se svidja sto z600 nema djojstik jer on krepava kod SE
razlike su stvarno minimalne.z600 ima mrvicu bolji ekran a t630 mrvicu bolji softver(cyberphere ti je to dobro rekao).sad je jedino pitanje jel više voliš preklopnjake ili cigla mobitele?
Razlike sam već naveo: Z600 ima bolji (i rastrošniji) zaslon, soft ko i u T610. Imaš pravo za vibru, nešto je slabija, ali ipak solidna. Velik je ali izuzetno ugodan za korištenje.
T630 ima TFT ali je i on dobro vidljiv na suncu, funkciju My Friends koja je meni jako zanimljiva i šteta što je operateri ne podržavaju, a oba su telefona brza i stabilnog softa.
Više o telefonima u narednim brojevima Mobila! :)
a koje su ono ikone koje su izbacene?
Izbačena je samo ikona za Shortcutove i umjesto tog dodana ikona za My Friends. A što se tiče joystick-a to je istina. Moj frend ima T610 jedno 3-4 mjeseca i joystick mu je već tak razjeban da ćim ga dotakneš odmah biježi gore/dolje. Dok je kod sestre još u sasvim dobrom stanju= Citat =:
a koje su ono ikone koje su izbacene?
mozda je na t630 kvalitetniji???
A možda su u šumi :D :D= Citat =:
mozda je na t630 kvalitetniji???
Ko zna. Ali od T68 imaju loše joystick-e. Pogotovo na T68. Frendu je joystick toliko sjeban da više ne može ništa s njim. Prodrma mobitel a joystick pleše