iz tajnih izvora(podaci poznati redakciji) saznajem da je t630 dosao u ht! :) ajde pisite sve o tom mobu
cijena je ista kao t610 znaci 2400 ovako ili na kronet 1700 grebenica
Printable View
iz tajnih izvora(podaci poznati redakciji) saznajem da je t630 dosao u ht! :) ajde pisite sve o tom mobu
cijena je ista kao t610 znaci 2400 ovako ili na kronet 1700 grebenica
sve isto ko na t610, osim ekrana i dizajna ;)...
kaj te jos zanima... cak je i ista verzija softvera za obadva telefona...
evo ti link imash sve o t630
http://www.telefonino.net/cgi-bin/db...lid=29015&p=02
Ma nije ništa bolji od T610. Jedino što ima bolje je ekran. A i software su još sjebali i maknuli mu shortcutove koji su izvlačili taj soft. A bez tog je software teško sranje. Po meni bolje je uzeti T610
soft na T610 i Z600 su identični, a za T630 je došlo do nekih izmjena. Dvije su ikone izmjenjene (tj. jedna je samo pomaknuta), shortcuts nisu maknuti cyberphere, nego premješteni u podizbornik podešenja, a tu je i vrlo zanimljiva funkcija 'My friends' koja je nešto kao ICQ za telefone, samo šteta što je operateri ne podržavaju.= Citat =:
Poslao: _
sve isto ko na t610, osim ekrana i dizajna ;)...
kaj te jos zanima... cak je i ista verzija softvera za obadva telefona...
ajde wb reci o razlici z600 i t630
jesu li iste teme na 630 ko na 610:confused:
tj. dali se iste skidaju
iste su teme.
kupio sam si t630 i svidja mi se makar je to t610 u novom pakiranju koje je po meni daleko bolje nego u t610. Teme nisu iste, melodije su iste.
Ma nisam mislio na one u mobitelu već skinute nego kada ih skidaš ti sa neta dali mozes skinuti one za 610 ili su drukcije za 630:)
pa možeš gad demit!!!;D
z600 i t230 cu već dosta dugo kod nas na tržištu.čak je i t630 došao!al di je z200?!?moje mišljenje je da će koštat nekih 2000,00kn kad dođe.kaj vi mislite?
teme od T610 mogu poslužiti i za T630 i dobro funkcioniraju, samo je problem (ali zanemariv) ako neka tema od T610 ima osvjetljenu (ocrtanu, znaš na šta mislim?) pozadinu za ikone, s obzirom da se ikone glavnog izbornika ova dva telefona razlikuju...= Citat =:
Poslao: bullet
jesu li iste teme na 630 ko na 610:confused:
tj. dali se iste skidaju
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...60&highlight=1= Citat =:
Poslao: coma_zgb
ajde wb reci o razlici z600 i t630
ja sam uzea t 630 u ht-a.meni je dizajn odličan.crna boja mu savršeno pristaje.ekran je odličan.ne možeš ga pustit iz ruku koliko je dobar.skup je.recimo za 1700 sam moga uzet t 610 ali mi se ne sviđa.znan da su funkcije iste ali mi je bitniji dizajn.ionako više ne mislim uopće kupovat dok taj ne rikne.inače ko ga kupi-trk s njim u elektromagica na flashanje!imate na www.my t 610.com. sve za 610,z 600,i 630.ali pretpostavljam da svi znate za taj link-:afro:
pa kaj prodaju crni t630?pi es-na pc chipovoj stranici pise da bi z200 trebao doc slijedeci mjesec.
Ajde reci stovanoj naciji da ces si ga kupit kad pojeftini. Tell me...= Citat =:
Poslao: gIK
z600 i t230 cu već dosta dugo kod nas na tržištu.čak je i t630 došao!al di je z200?!?moje mišljenje je da će koštat nekih 2000,00kn kad dođe.kaj vi mislite?
imas u ht centrima...= Citat =:
Poslao: gIK
pa kaj prodaju crni t630?pi es-na pc chipovoj stranici pise da bi z200 trebao doc slijedeci mjesec.
T630 je super (tema).
A zašto se više nigdje ne spominje Z1010, kad će on izaći!?
Hoće li?
z1010 je trebao izaći u prodaju u siječnju ali je odgođen za kraj trećeg mjeseca stoji u izvješču iz SE-a,mislim da im je cilj predstaviti mob na cebit-u.
kaj nije mob predstavljen na proslom cebitu????
sori ljudi,al meni je ljepši srebrni t630.