Ovdje komentirajte komade.
Printable View
Ovdje komentirajte komade.
smsfreak ti si fakat paparazzi ono pravi pravcati...bi te ja dohvatila...
btw poznata mi ona bijela majica.na drugoj slici... hehe
Sati iskustva sa mobilnom kamericom rade svoje :D :ban:= Citat =:
Poslao: andrea
smsfreak ti si fakat paparazzi ono pravi pravcati...bi te ja dohvatila...
btw poznata mi ona bijela majica.na drugoj slici... hehe
...and WB: Za osobu u bijeloj majici nesmijem ništa reći,jedva sam dobio copyright za stavljanje fotke na web.:deal:
Još nešto vas zanima???
a tko je ta djevojka? sad i mene zanima.....jer pravo je žensko, vidi se!:D
A koja točno? Aaaaa nećete me navuć'.Onu sa prvih fotki neznam(bio sam iskren u opisu fotografije) a za druge slikice nemam autorsko pravo davati podatke. :angel:= Citat =:
Poslao: andrea
a tko je ta djevojka? sad i mene zanima.....jer pravo je žensko, vidi se!:D
pa ova u bijeloj majici....:D
Ljudi (dmi, andrea) stari ste članovi i znate kak stvari funkcioniraju i zato vas molim da se smirite s tolikim of-topikom, nismo u četaonici, stvarno ste ovu temu u roku pol dana začetali prek dve strane (sad je sve obrisano). Nemojte to više radit, nešto sam triger hepi u zadnje vrijeme.
...ajmo,ljudi,di su komentari...izgleda da uopće to ni ne gledate...
...Ima ondje bome lijepih slika...al smo paparazzi...
ne kužim jel ima crvene tange ili crvene zagorske tange....:D
Više mi se čine ko babske gaće i dlakav pak, a možda joj jednostavno guza nije fotogenična... :D
joj kad te eminem prišerafi:fried:
... ;D ...
...pa iz tog kuta nije fotogenična,al kad gledaš direktno,eh :rolleyes: ...= Citat =:
Poslao: Draz
Više mi se čine ko babske gaće i dlakav pak, a možda joj jednostavno guza nije fotogenična... :D
dođe ti da joj kažeš...bend over baby.....:D
...ooo, YEA...thats right,"Andrea"... ;D ...
fali ti h na yea:D
Vjerovat ću ti na riječ Eminem... Šteta što nemam fotić na mobu, al još malo pa ćete vidjet šta su cure... ;D
pogledajte guzu koju sam ja slikao--za razliku od eminema sam profesonalac;D
..."vjeko",al računaj na to da ti imaš ugrađenu kameru,a ja ne...meni je duplo teže uhvatiti takve slike(to je i jedini minus ovog moba i kamere)...
jebi ga prijatelju moras se snaci, pa nisu cure tak glupe da ne znaju kad ih slikas..
da Eminem, ugledaj se na vijeku, bari trebe po crkvi, samo pazi da ne zbariš časnu....mislim da bi bila jebena fotka ovdje sa ovim naslovom thread-a...kao komadi, a časna sestra na slici....:D
Ma sve su to zgodne cure, al dečki dajte malo golotinje, ugledajte se na nereda... :headbang:
ajd onda nek se andreja uslika!! ;D bas me zanima hhhmmmmljacccc:):)
i kaj da se neka od tih cura prepozna? meni je bed staviti ikakvu takvu sliku (sa frendovog 7650:))
-moji 'modeli' mi dopustaju..:)