pokusavam spojit 6600 preko irde, komp mi prepozna mob i sve al nikako nemogu nis prebacit, samo mi kaze da mob odbija to sto saljem il tak nes..
imam pc suite i sve al nema sanse da ga spojim preko irde???
moze kakva pomoc?
hvala!!
Printable View
pokusavam spojit 6600 preko irde, komp mi prepozna mob i sve al nikako nemogu nis prebacit, samo mi kaze da mob odbija to sto saljem il tak nes..
imam pc suite i sve al nema sanse da ga spojim preko irde???
moze kakva pomoc?
hvala!!
pa zar vec nema na forumu ovakvo nesto ... mislim da je cak neko objasnio kako se to radi (nemogu se sjetiti tko)
E sad, odgovorit ću ti malo glupim rječnikom al nadam se da će ti pomoći. Na kompu u taskbaru imaš pored ikonice infrareda još jednu koja izgleda kao dva uparena "štekera", klikneš na tu ikonicu i otvorit će ti se popis triju stavki koje označavaju po kojoj liniji da se uspostavi veza s mobom (koji je već prepoznat preko irda), tu ti je označena (barem je meni bila) samo prva opcija, a ti označi sve tri i potvrdi. E sada bi ti trebalo raditi. To je i meni bilo pri prvom korištenju i onda sam na cd-u našao u helpu kako se taj problem rješava. Ako nije to onda ne bih znao.
meni je odabrano na infra red. probao sam stavit sve i opet nis...
dajte ljudi pomozite...- izludit cu.
-jel je bolji bluetooth adapter da ga kupim?
cak mi se zna desit da kad pokusam poslati sliku na mob da mi se mob zbrejka i sam se upali i ugasi.
a probam poslati sliku sa moba na komp cjelo vrijeme izgleda ko da salje cak i na kompu pise reciving files al nis, tak mogu cekat do sutra i nis nece poslat
Ako ti pc prepozna mob preko ir onda bi trebalo šljakati. Jesi li sve napravio kao treba pri prvoj upotrebi. Kad instaliraš pc suite i prvi puta ga koristiš onda prvo što treba napraviti je definirati tvoj mob da ga pc suite prepozna. Naime, prilikom prvog korištenja se otvori prozor u kojem moraš definirati ime svog moba tako da ga program prepozna svaki put kad ga koristiš.
Probaj deinstalirati pc suite i ponovno ga instalirati i napravi sve korake koje te pita. A još prije toga pročitaj si uputstva na cd-u.
Ako tako ne ide onda ne znam što bi bilo....
napokon sam namjestio
-sve je bilo dobro namjesteno osim brzine, bila je na najbrze a treba bit na 9600, sad sve sljaka sam je pun k.... sporo
-al svejedno vam hvala