-
Siemens S55
Stari već duže vrijeme ima S55 i prije jedno mjesec dana je podivljao. Kada ga bilo tko nazove na mob on prekine poziv i počne kukurikati. Ja se svaki put strgam od smijeha a stari p..... Jedanput ga je čak nabio u zid :D :D
I ne prestane kukurikati dok se ne ugasi. Tako se isto događa i sa alamom samo što alarm počne svirati neku desetu melodiju koju nisam našao nigdje na mobu i neće prestati dok ga ne ugasim. Išao je i u siemens i upgreadali su mu software ali problem se i dalje pojavljuje. Ajmo siemens fanovi pomozite. Kad sam starom govorio ne Siemens nije slušao. A ima siemens od prvog modela i sad će ga konačno zamjeniti za neki drugi mob
-
Kao prvo, ruganje i omalovažavanje ostavi za chataonicu, a ovdje barataj s argumentima. Ubuduće ovakve stvari lete van. Drugo, ako je aparat bil u Siemensu, a i dalje je neispravan, natrag u servis i reklamirat popravak. Na svaki popravak moraju dati garanciju. Treće, ne postoji marka i tip mobitela koji se ne kvari. Kaj znači da je tvoj stari samo bil loše sreće.
-
mozda je problem sto ga je zabio u zid...
Novi update fw-a ne mora rijesiti problem. Mozda uopce nije problem u fw-u.
Ja moram priznati da prvi put cujem za ovakav problem i neznam sto bi ga moglo uzrokovati.
I jos jedno, kako je rekao Sljaka, ovo je podforum za podrsku svim onima kojima treba pomoc oko siemens-ovih mobitela. Pa stvarno, ako mislite omalovazavati ili na neki drugi nacin vrijeđati; dajte to radite u chataonici, a ovdje nemojte spam-irati forum...
-
Problem rješen. Mobitel završio u ladici, a stari kupio 6310i. Nema u boji ekran ali koji će mu to .....