Neznam gdje drugo da stavim ovu temu, pa ako joj nije tu mjesto nek je mod premjesti...
Uglavnom, treba mi crack za Norton Antivirus 2004 v10.0.1.13
Ako tko ima, bio bi zahvalan...
Printable View
Neznam gdje drugo da stavim ovu temu, pa ako joj nije tu mjesto nek je mod premjesti...
Uglavnom, treba mi crack za Norton Antivirus 2004 v10.0.1.13
Ako tko ima, bio bi zahvalan...
šta za to treba crack?
pa ja sam 2003 instaliro bez beda
vjerojatno original... ili vec crackovanu pa za sve programe,igre i ostale gluposti koje su sprzene i preprodavane treba ti crack (ok ne bash za sve ali za vecinu)
odes fino na www.cracks.am i tu ga sigurno imash sve crackove koje sam ikad iskinuo, skinuo sam odatle.
ma na webu ima crack za antivirus 2004, ali malo niza verzija. Za ovu zadnju 10.0.1.13 jos nema nigdi, pa sam mislia da mozda neko ima serial ili carck...
meni je osobno najdrazi pretrazivac crackspider.net
onda ti nemogu pomoci cekaj da dođe pa ga skini... jedino ako se neko javi za serialom ili sa crackom ... sada cu malo potraziti pa ti javim ...
jedino sto sam nasao je neki serial koji mi je dao neki tip i kaze da radi za tu novu verziju ... pa probaj (good luck) V2TM-KFFX-VBBD-2CVM-R7GW-92FT
imam i ja tih seriala cilo brdo, ali stvar je u tome sto u ovoj zadnjoj verziji moraš ukucati 30 znakova da bi uopce moga nastaviti dalje, a svi ovi seriali imaju 29 znakova...
BTW thanks....
http://anycracks.com/index.php
Evo probaj na ovom mjestu ima svašta
Norton Antivirus ne valja nista. Skini si NOD32
NOD32? nisam cuo za to? KAzes da je dobar?
ima sve one gluposti ko sto ima norton. tipa da automatski pregledava mailove,, da radi auto scan, auto update za nove viruse i sl?
VIDI je napravio testove raznih tih 'anti' programa, između ostaloga se može nači i test antivirus programa na testu je 12 programa od koji je pobjedio BitDefender Professional7.2 dok je Norton 2004 odnio drugo mjesto...
NOD32 se predstavlja kao citiram 'Odličan proizvod koji sa svojom tradicijom dokazuje sve svoje vrjednosti. Nedostaci poput firewalla, kompenzirani su sa svim ostalim funkcionalnostima, što sveukupno daje odlično rješen antivirusni alat vrijedan svake pohvale'
Jel valja šta Kaspersky kojeg ja koristim? Dobio sam ga besplatno tako da mi je dosta dobar
Ja dobio od internet providera free mcafee antivirus
e pa to nis ne valja......... ja sam jednom bio instalirao takav free mcafee i sve mi bilo zblokiralo morao sam ponovno windowse instalirat..... eto to su neka moja iskustva sa tim....
ja sam nekako navikao na nortona i dobar mi je, pa...
ma norton je odlican... al opet to je sve stvar navike.... kolko ja jos mogu koristit svoj norton? odn kad mi istjece?
ko zna sta si ti dobio... ja imam ovaj= Citat =:
Poslao: flOorKilla
e pa to nis ne valja......... ja sam jednom bio instalirao takav free mcafee i sve mi bilo zblokiralo morao sam ponovno windowse instalirat..... eto to su neka moja iskustva sa tim....
http://us.mcafee.com/root/package.asp?pkgid=145
Da kupujem novi antivirus (ovaj mi traje do 2007, to provjeriš kad odeš u "about" ili nekaj slično) najvjerojatnije bi Nortona nabavio. Nekak mi je najbolji
da al meni ne pise to nigdje koliko mi jos traje.....
Norton systemwork je nekako najkompaktniji, lijepog dizajna, stvarno je dobar...... i po cjeni je...dosta prihvatljiv....
zato ga i imaju uglavnom svi fakulteti na svojim racunalima sto isto potvrduje kako je dobar :D
Mislim da za njega nećeš naći crack jel se mora registrirati preko interneta. On se spoji na Symantec-ov server i registrira norton
pa zato se nemora registrirat.... pa jel mozes u 2004 skipat regu?
Može. Postoji crack za verziju 10.0.0.109. Ali za njegovu verziju još ne postoji crack= Citat =:
Poslao: flOorKilla
pa zato se nemora registrirat.... pa jel mozes u 2004 skipat regu?
da za tu stariju verziju postoji crack, za ovu jos nema, ali sigurno ce to netko ubrzo crackirati...
za sada me sluzi norton antivir 2003 ;)
norton je sranje, ako zbog nicega onda zbog kolicine resursa koje zauzima na racunalo... a firewall je nesto sto nema veze sa antivirusnim softverima.
inace bas i nisam sklon all in ove rijesenjima... moja preporuka je nod32+poseban firewall.
sto se nod32 tice, mislim da je po virus bulletinu najjaci, svaka preporuka, pogledati http://www.nod32.com/home/home.htm
sta ja znam ja zadovoljan sa ovim mcafee pro ...
jel za nod32 treba reg key za update ?