ako nekome šalješ pouzećem, i platiš kad ti dođe paket i sve, koliko treba vremena da taj kojem si platio, dođe lova kući?
pozdrav
Printable View
ako nekome šalješ pouzećem, i platiš kad ti dođe paket i sve, koliko treba vremena da taj kojem si platio, dođe lova kući?
pozdrav
uglavnom, sve ovisi prek koje firme to radiš...ak ideš prek pošte tj. hp-a to ti traje 2 tjedna da njemu stigne, da ti plati i da ti dođu novci, ja uvijek poslujem prek pošte, nekak mi je najjednostavnije i navikao sam se...a sad....vremenski...to me nije briga....
Pa ponekad i do tjedan dana... Bar je tako bilo u mom slucaju...
Mogao si otvorit tu temu c@fe-u, a ne u oglasniku...
a preko koje firme je najkraće i koliko?
sve ti tu piše.....http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24820
aj ko ima iskustva nek se javi, konkretno zanima me slanje sl.brod-zagreb
ak trebas za izracunat cijenu slanja http://www.posta.hr/main.aspx?id=194# ,
prek hp expressa ti lovu donesu za par dana , nekad za 2 - 3 dana
Ma posalji preko busa... najsigurnije, najbrze i meni najbolje...
Može li meni netko objasniti sličnu situaciju.
Ja sam poslao paket otkupninom prije 2 dana,kad će čovjeku stić paket i kad će meni doć pare?
ja sam sa postom znao poslati paket, i odmah drugi dan je dosao paket covjeku i dan poslije meni novci, a dobro to je bilo poslano negdje blizu unutar 100km. Inace iz mojeg iskustva ako sam poslao u ponedeljak, do petka su mi znali doci novci
ma to je brzo, nema prevelikog cekanja
ja uvijek radim ovako..šaljem ht expresom da paket iduci dan do 17 sati bude isporučen....i tako sljedeći dan mu dođe paket..ali šaljem sa otkupninom..on da čovjeku novac i meni za 1 tjedna maximalno stignu pare natrag.
u jedno 50ak slučajeva slanja poštom, samo jednom sam morao čekati novce da dođu tjedan dana. jer sam slao prije božića, pa svi ti blagdani ovo ono...
inače, danas pošaljem, sutra je kod tebe, gdje god da živiš, prekosutra su novci kod mene
a ne znam...meni je uvijek trebalo dva tjedna za sve to da se obavi....slao sam prek hp-a....