http://www.youtube.com/watch?v=lsO6D1rwrKc
Pogledajte ovu snimku pa kazite svoje misljenje. Ja mislin da je ovo montaza, i za to ima vise razloga a jedan od njih je neprirodno odbijanje lopte od grede! Mozda se i varam, sto vi mislite????
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=lsO6D1rwrKc
Pogledajte ovu snimku pa kazite svoje misljenje. Ja mislin da je ovo montaza, i za to ima vise razloga a jedan od njih je neprirodno odbijanje lopte od grede! Mozda se i varam, sto vi mislite????
Vec je bila prica po svijetu o toj snimci... I kak postoje ocevici, i sve to.. tak da mislim da nije montaza... Osim mozda zadnjeg zvuka kad se vec ekran zacrni... a uopce ne mora biti neprirodno odbijanje od grede, jer se ne vidi tocno gdje pogadja gredu, niti se zna kakva je rotacija lopte...
Ma ima Trapavi pravo..ovo se već duže vrijeme vrtilo...snimka je montirana ali ne svi dijelovi.I sam ronaldinho je to vidio i rekao da se ne sjeća(pročitao na netu).
Ali postoji snimka ronalda..nije kao ova ali isto radi čuda.
Pa naravno...drugačije je kada te napada 11 igrača na terenu, pa tamo nemožeš pogazat sve sveje adute.
Po meni ovo nije montaža (makar i može biti) ali nije nemoguće... ili znanje ili krump... al moguće je...
Ma symać to ti je montaža...pročitao sam tam u nihovoj Marci..bio je intervju sa ronaldinhom.
A gle, ak sam ja pogodio prećku (a ciljao sam) sa nekih 35m onda on može 3 puta zaredom sa 16m ;)
Možda je montirano ali je moguće ...
Ne velim ja da nije moguće...ali opet..nije ni on bog...treba pogodit tak prečku 3 puta za redom...i to je bio takav pogodak da mu se lopta vratila svaki put na nogu..malo sumnjivo..A??
O tome se pričalo...
I montirano je! Bilo je to na internetu, o toj snimci... To je bio neki marketiški trik...
Montirano!
To je montaža, jednostavno nitko ne može tri puta zaredom pogoditi prečku na taj način da mu se odbije točno nazad.
Još bi prošlo da pogodi tri puta prečku kada cilja s mjesta...
može biti da je montaža a i ne mora biti...
e sad...
sva 4. puta je zvuk pogađanja prečke skroz isti a i ima neprirodnih zvukova kad se igra loptom ali to je moguče
putanja lopte je sasvim normalna samo što joj brzina nije nešto a i na trenutke se izgubi što je moguče zbog loše kamere
dakle u svakom slučaju odlična montaža ili odličan igrač...a ja prije mislim odnosno znam da je ovo drugo...makar tako mi svejedno
Ovo fakat sjajno izgleda sta frajer radi i rekli bi da je namjesteno, ali opet ne mora biti...
S obzirom da je ronaldinho u pitanju, nije nemoguce...
montaža nemojte me nasmijavat...
nemate pojma šta se sve montažom može....
Gle u Marci(jednom od renomiranijih španjolskih sportskih novina->nešto tipa talijanske gazzete) sam ronaldinho je izjavio u intervjuu da je vidio taj klip.I na pitanje novinara da li je to stvarno on....Čovjek odgovori da je riječ o montaži..da je istina da je pogađao prečku ali nikada na taj način tri puta za redom.
O ČEMU TU JOŠ PRIČAMO??
:mega: ma kakva montaža, lik je neurokirurg za fudbal. a i obuo je "one" kopačke.:five:
Aha..a to što čovjek sam kaže da je video fake...to vas ne dira??
Ja se slažem da je doktor za nogomet..al ovo su činjenice
Mozda je fakat montaza i to s namjerom napravljena a mi ne znamo...
Ako nije, lik je fakat car... http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/n060.gif
Prijatelji..sam ronaldinho da izjavu da je video fake..i nakon toga stigne 5 postova u kojima piše:možda je stvarna.
Čitajmo sa razumjevanjem!!!
Sa 24karatnim zlatom..jesam..
-da i pisalo se da je to montaaza a ako nije onda je sigurno zbog novih zlatnih kopacki!:lol: