Nebi htio spamati forum, ali bih samo zamolio za informaciju o izlasku ovog mobitela na naše tržište.
Na internetu samo mogu naći 2 kvartal 2007, ali za strano tržište.
Da li netko ima precizniju informaciju?
Hvala.
Printable View
Nebi htio spamati forum, ali bih samo zamolio za informaciju o izlasku ovog mobitela na naše tržište.
Na internetu samo mogu naći 2 kvartal 2007, ali za strano tržište.
Da li netko ima precizniju informaciju?
Hvala.
ja nashao da che bit 400$ i da pochinje sa prodajom u chetvrtom mjesecu..
evo izvor :
http://forum2.mobile-review.com/show...=56842&page=11
Cijena će kod nas vrlo vjerovatno biti 4000kn, ista kao i od E61 u trenutku izlaska.
Za one koji čekaju na ovaj mobitel, od sada vam je dostupan, 3999kn u Mobisu.
http://business.hr/Default2.aspx?Art...8-060d2e6e67e5
Definitivni best buy sada. Još da su umjesto kamere stavili HSDPA....
cijena je ok.mislio sam da ce biti minimum 5000kn.:wall:
Zanimljivo-na dan 22.5.07. na službenim Mobis stranicama nema obavijesti o "novim Nokijama"-niti E61i, niti 5700, niti 3110 classic.
Bijedno.
Inače, E61i mi se stvarno čini best buy Nokia! Trenutno bez konkurencije toga tipa (ne računajući staru E61)
A e61 je meni definitivn najbolji symbian, a mozda cak i najbokja nokia ikada :)
Jos da barem dolazi i u crnom izdanju... :-/
Sweet! Ali my guess je da je plasticna..? :(
znas li cijenu?
Ova srebrna E61i djeluje stvarno OK...
a ova crna mi je bezveze, prepalstično izgleda...
Al dobro, možda će korisnici sami moć mijenajti maske... :spin:
A cijenom E61i dobro stoji... :spin: s obzirom da je E61 u mobisu 3.499,00kn
Ne, al čovjek kaže da ju je na EBayu našao, pa tamo pogledaj.= Citat =:
Izvorno postao Diaboliq
Da, ni meni se ne sviđa, ne mogu zamislit E61, a da nije srebrna;D= Citat =:
Izvorno postao Ludi Milojko
A šta ćeš, de gustibus... ;D
Promašaj im je stavljanje kamere u E61i. Da ima HSDPA, sigurno bi ju uzeo, a sad si nekako razmišljam o Samsungu i600...
Ja upravo zbog samsunga i600 i zamisljam e61 u crnom. Samsung ne bih uzeo zbog WM; na Variu mi nikako nije legao.. A crna maska bi bila za nedajboze; na kraju krajeva, e61 je prvi telefon koji imam ovoliko dugo i kojeg ne pomisljam mijenjati jos duzi period vremena..
Nda.. De gustibus,,
Ma meni je ovo super brzo naspram 56k na koju se spajam s laptopa. Zadnjih par tjedana na forum dolazim iskljucivo preko e61 - i ovo sad pisem s nje. Prezadovoljan sam - iako cu i ja vjerojatno prerasti svoje zahtjeve nakon nekog vremena..
Nabavio sam mob prošli petak, definitivno preporučujem, ja sam oduševljen. Ako ima kakvih pitanja recite.
Inače, jel imaju korisnici e61 i e61i kakvih preporuka oko korištenja, programa itd?
Možda malo glupo-kakav je zvuk iz zvučnika? Prodoran ili srednja žalost?
Moja E70 nema jak zvučnik i to mi je velika zamjerka.
Da, koliko baterija drži?
Zvuk je dobar, glasan, nevidim tu nekih problema, ćut ćeš mobitel. :)
Bateriju sam prvi put punio u subotu, skinuo na punjača u nedjelju 02:00 ujutro. Krepala mi je 29.05. oko 19:00h što bi bilo 2 dana i 17h korištenja, al bas intenzivnog. Razgovori obični i poruke, wlan surfanje, wlan chat i razgovori preko fringa, bluetooth i nekoliko slika na kameri 4/5.
Mislim da mu od svega ovoga najviše wlan troši bateriju.
Da, 3G i WLAN. Barem na e61. Video i ostalo ne toliko