Hi, jedno pitanje, kad instaliram teme na N73 (*.sis) format, sve funkcionira osim wallpapera koji ostane fiksan... jel zna netko jednostavno rjesenje za popraviti ovo, thanx
Printable View
Hi, jedno pitanje, kad instaliram teme na N73 (*.sis) format, sve funkcionira osim wallpapera koji ostane fiksan... jel zna netko jednostavno rjesenje za popraviti ovo, thanx
Što, uvijek ti stoji ona plava podloga s par bijelih krugova? Bez obzira na temu?
Stoji mi neki default wallpaper, mislim da je plavi s par bijelih krugova... sta ti kazes sta da radim
Čudno, stvarno!
Meni su te teme i odbojne jer mi nekako ne legnu, a baš zbog tog wallpapera.
Pokušaj nalijepiti neku sliku na wallpaper. Onda je ukloni, odn. neka ti vrati na default wallpaper te teme. Logikom bi trebalo uspjeti.
ili instaliraj program theme diy i probaj sam napravit temu i mislim da ce se maknut
Zamolio bih sve članove da pročitaju pravila i da pitanja o symbian mobitelima stavljaju u za to odgovarajući forum, inače brišem teme!
Jesi probao izgasiti mob, pa ga ponovo upaliti? možda onda radi i walpaper od teme...
Cao, sorry sto nisam postao na Symbian Nokia. Skuzio sam u cemu je stvar, u menu - settings - phone - standby mode - active standby mora biti off.. onda sve radi, nista treba procitat cijeli manual, puno je novina pogotovo kad prelazis s K750i :)
Da, da... uvijek prvo treba primijeniti RTFM metodu.... :)