uzeo bi masku za v3i-> original tamno sivu ili d&g zlatnu-> di to mogu nac? neki ducan ili online ducan(u hrvatskoj)?
ali iskljucivo novo bi kupio...
:D
Printable View
uzeo bi masku za v3i-> original tamno sivu ili d&g zlatnu-> di to mogu nac? neki ducan ili online ducan(u hrvatskoj)?
ali iskljucivo novo bi kupio...
:D
Pa na v3-cama nemožeš mjenjat masku.Trebao bi baš kučište,ako se ne varam.Probaj kod ovlaštenog servisera..oni imaju originale
Nazovi servis pa pitaj.Ali ja brijem da ti se to nemre nisam siguran...
ma na kuciste sam i mislio! :D
ram3 je jedini ovlasteni serviser, na to mislis?
Da,nazovi njih...
"teta u ram3": svaki dio na motoroli ima svoju cijenu-> kad bi mjenjao sve zajedno->1000kn :D :D :D
a vidio sam na nekim stranicama na netu->kucista, i maske za razne mobitele od 1-10eura! :hrv:
Uuu,koja fina cijena...pa jesu oni normalni??Tolko ne dođe novi display za samsung
za isključivo novo ti nema druge. u kavkom servisu se da za V3 nać dobro kučište od namočenih mobova koji su riknuli, pa sad trže za dijelove.
Da ali nova maska ga košta skoro 70%cijene novog moba.Bezveze.
A da očito..
ma to ti se uopce ne isplati....Radje si novi mob kupi :sheriff:
ma naravno da se ne isplati!!! :D
ma morao bi neki ducan "sa strane" imat te maske i kućišta! malo cu prozujat gradom...
EEE sjetio sam se probaj kod sheratona...Tam na tramvajskoj.
na to sam odmah i pomislio... tnx
Ma to mi je bilo prvo na pameti jer sam jucer bio sa curom u kinu pa sam vidio...SRETNO
Probaj vidjet na www.daydeal.com ima li šta...
ovako imaš u maximirskoj jedan dučan, tam kod dm-a tj. dublin puba, original kučišta su 250kn
tnx, pogledat cu ovaih dana. ako ne, zadnja opcija mi je kupnja preko neta!
da to ti je brijem najbolje.Ali pogledaj u tome di je DM i tamo kod sheratona