Koji izabrat izmedju ova dva stim da ja patim na ljepotu moba medju ostalim
Printable View
Koji izabrat izmedju ova dva stim da ja patim na ljepotu moba medju ostalim
N73 mi je nekako više "muški" a 7390 nekako više feminiziraniji!!!
http://img141.imageshack.us/img141/7528/pic03qk4.th.jpg VS http://img223.imageshack.us/img223/2317/pic13pl1.th.jpg
Mislim da je Nokia sa 7390 počeo pravi lov na ženski dio kupaca!!!
Hm... Reko bi da su ta dva moba namjenjana različitim skupnama kupaca...
7390 je dizajnerski ljepši (bar meni, još kad je crn), dok je N73 "ozbiljniji" mob, pogotvo zbog symbiana...
U biti jedina značajna razlika osim dizajna (preklopni i cady-bar), je upravo u soft...
Ja bi se definitivno odlučio za N73 jer ima symbian (veliku mogućnost presonaliziranja,dodatnih aplikacija) a ima i bolju autonomiju (bateriju)...
E sad, jedino ako stvarno patiš na dizajn, a symbian ti nije potreban ili te ne zanima, onda 7390...
BTW: ovo bi trebalo u usporedbe...
apsolutno sam za n73 iako ne potcjenjujem ni u kojem slucaju 7390.
prednosti N73 su jasne i i Ico ih je vec naveo,a najveca je prednost ipak u symbianu i boljoj kameri i zvucnicima.:thumbup:
7390 je samo po pitanju dizajna u prednosti.:jehon:
ja nekak smatram da je N73 vise za poslovne ljude zbog tog officea i tak a 7390 je dobar sam po sebi od kamere do funkcije do dizajna ,bas za curke!:klap:
pa neznam meni je besmisleno uspoređivat jer su to totalno razlićiti mobovi.
a ono...ja bi uzeo n73 kao i vjerojatno vecina ovdje....baterija i ova etiketa na ovom mobu bljak..bas je zenski(sta ce curama cigla poput n73)..a da sam cura sigurno bi uzeo 7390,pitam svoju curu koj bi uzela pa normalno da odluka pada na 7390, vecina cura koje ja znam ne koristi simbian no uvijek se nađe kome treba...lijep,preklop,etiketa:)he, dobra kamera sta ces vise,samo da je mozda baterija jaca ,neznam kak je u praksi al na papiru ne zvuci mocno
Pa ako ti je bitniji dizajn i izgled...onda suzi izbor na neki od nokiinih fashion modela.Imaš sada ovaj novi fashion trojac što reklamiraju.
Ako se palis na dizajn kupi 7390 karakteristike su mu odlicne samo nema simbyan
ja bi na tvom mjestu uzeo 7390
:zbunj:
Cim usporedujes Symbian i dummy znas da nije smartphone za tebe.
Istina potpisujem ovo i dodajem da definitivno ako je dizajn u pitanju čemu onda opče otvarat ovu usporedbu 7390 pobjeđuje po tom pitanju.
Znam ja dosta cura koje isto vole "geek" mobitele, to jest nije bitan samo izgled nego ono sto mobitel moze i ponuditi, a sto se tice samo izgleda onda cure vise kupuju Samsung ili LG, uostalom uskoro izlazi LG Prada model
ako se znaš koristiti symbianom onda uzmi N73
7390 je više za žensku publiku
N73 i to ako možeš onaj crno-sivi, jer postoji i crveno-bijeli, a onda si na "pola puta" do 7390 IMO.
Ili pričekaj da Nokia izbaci nekakvu "mušku" verziju 7390, ako ti se više sviđa taj model.
n73 je bolji ima symnian, a 7390 je jedan lijepi zenski mob... Pa odluci se izmedju onoga sto trazis, funkcionalnost ili ljepotu, s tim da ni n73 nije los gledajuci samo na izgled...