Koristi li tko još uvijek fiksni telefon u svakodnevnoj komunikaciji tj. kada nekoga pozivate zovete li ga odmah na mob ili?
Printable View
Koristi li tko još uvijek fiksni telefon u svakodnevnoj komunikaciji tj. kada nekoga pozivate zovete li ga odmah na mob ili?
osobno, ako sam kod kuće i pretpostavljam da je osoba koju trebam kod kuće koristim fiksni telefon..... ali uglavnom fiksnu liniju koristim za internet.....
Osobno koristim fiksnu liniju sa posla , ipak je to , barem meni , jeftinije :D , a doma uglavnom za internet.
fiksna je za dugo pričanje...
...znači kad zanemarimo internet i mogučnost "poslovnih poziva" ne ostaje nam puno uputrebe fiksne linije...
pa kad zanemarimo.... ali, koliko nas može zanemariti korištenje interneta svakodnevno i po nekoliko sati..... tako da fiksna linija, koliko možda više ne služi toliko za telefoniranje je nužna i neophodna za internet vezu....
a kako stvari stoje, još ćemo neko vrijeme biti vezani za fiksnu liniju na internet.... dsl i tako zahtijeva isdn koji je pak opet fiksna linija... a i skup je pa nažalost - modem :(
HT dsl ne zahtijeva ISDN
izvadak sa HTovih stranica:= Citat =:
Poslao: Sljaka
HT dsl ne zahtijeva ISDN
HTdsl usluga ne zahtijeva nove prijenosne putove, već je nadogradnja na postojeću mrežu, a mogu ju koristiti kako pretplatnici modernog HTisdn-a, tako i pretplatnici klasične telefonije. HTdsl-om povećavate svoju produktivnost, a štedite vrijeme i novac.
ali i:
Aktivacija usluge: Usluga Cijena (kn) jednokratno
HTtel pretplatnici
384/64 kbit/s = 1.350,00
768/128 kbit/s = 1.500,00*
1,5Mbit/s / 256 kbit/s = 1.800,00
HTisdn pretplatnici
384/64 kbit/s = 675,00
768/128 kbit/s = 750,00*
1,5Mbit/s / 256 kbit/s = 900,00
sorry, imaš pravo da tehnički nije potrebno imati ISDN, što piše i u FAQ.... ali te duplo operu ako ga nemaš :angry: .... well... monopolly
Zvijer na izdisaju najače udara.
Koliko ja znam zvjerka još duuuuugo neče izdahnuti.
Evo baš sam sada saznao i ko voli nek izvoli:
OPTIMA 768 PAKET
Najbrži pristup Internetu brzine 768/128 kbps za samo 399,00 kn s 10 GB uključenog prometa mjesečno, za prva 3 mjeseca korištenja (od datuma uključenja). Ukoliko nam se javite do 30. studenog i potpišete godišnji ugovor, očekuje vas dodatna pogodnost - oslobođenje od priključne pristojbe.
Posjetite nas u HT centrima ili na Info sajmu u paviljonu 9, i saznajte sve o uslugama HThineta.
Saznajte je li usluga dostupna i vama te, ukoliko ste zainteresirani, popunite zahtjev.
Napomena: ista pogodnost s obzirom na pretplatu i uključeni promet se odnosi i na sve postojeće korisnike Optima 768/128 paketa, pri čemu se period od 3 mjeseca odnosi na prosinac 2002. i siječanj i veljaču 2003. godine.
Sve je relativno , moj Alberte , pa tako i vrijeme dok zvijer ne bude dotučena.
Interesantna je ova ponuda Optima paketa , samo nažalost u Karlovcu još uvijek nedostupna.
Imaju moj zahtjev od Jesenskog velesajma , ali još se nisu javili.