koliko kosta vip me broj? trazio sam na vipovoj stranici pa nisam nasao.... mislim, to je logicno ne? da sam nasao nebi sad ovdje pitao...
Printable View
koliko kosta vip me broj? trazio sam na vipovoj stranici pa nisam nasao.... mislim, to je logicno ne? da sam nasao nebi sad ovdje pitao...
305 KN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESU ONI NORMALNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Preko oglasnika za 100-150 kn dobiješ broj i 125 kn na računu.
...a ja preko dogovora za 50kn dobijem Vip karticu sa 80kn na računu... :) ...
je super.......
onda moram kupovat oglasnik bog te, a to dođe 12 kuna......
ma pogledaj na netu, pa onda odi do trafike i pogledaj bez da kupis, tako to pravi ljudi rade
...ali moraš birati trafiku s nekom bakicom jer ako je čiko on bi te mogao po ritici... :D
tako si ti dobio po ritici a?
...i to je bio najbolji događaj dana... :D
e a jel mogu ja nayebat ak koristim broj koji sam kupio na crno?
jel vip regulira to nekako......
...ne kužim pa ako je registriran možeš promjeniti podatke (VIP.me) pretplatu isto tako (osim ako onaj od kojeg si kupio ne želi ti plačati račune)...
Nay možeš samo ukoliko se nekakav manijak koristio brojem pa ti sad bivši pozivani vračaju milo za drago...
........ .
dakle mogu bez straha uzet broj na crno... ok
Kad kupuješ broj, tj. vipme paket, pazi obavezno da ona naljepnica nije potrgana, to znači da se sigurno nitko nije koristio tim brojem. Nayebat nemoreš jer se ti registriraš na taj broj, kaji je vjerojatno netko dobio u vipme kompletu, nije to ko s mobovima na crno, bez garancije itd.
odakle ovi sta prodaju po oglasniku brojeve nabavljaju to? jel to 100% radi?
...pretežno od cjenjenih korisnika koji kupe VIP.me zbog aparata pa za jeftinjaka prodaju brojeve koji im ne trebaju ili se kupi duo pack pa se dila posebno svaki za sebe...
Kartica 150 kuna i saldo na njoj 200 kn
imam i ja jedan vip sa 200+25kn za 150kn, ak nekog zanima nek se javi