Dali se sa bilo kojim bluetooth adapterom za komp moze spojiti komp i mob sa bluetoothom
Ma razmišljao sam i za skoro iste pare mzes dobiti bluetooth a ne kabel ili ir
Printable View
Dali se sa bilo kojim bluetooth adapterom za komp moze spojiti komp i mob sa bluetoothom
Ma razmišljao sam i za skoro iste pare mzes dobiti bluetooth a ne kabel ili ir
Pa naravno da možeš
bluetooth je najbolje rijesenje..kabel ne valja..IR nepraktican...
I daljina je veća. IR je do 1 metar u idealnim uvjetima, kabel do najviše 2m, a bluetooth ima doseg do 10(Bluetooth 2.0 100)metara
ali nema mobitela koji podržava bt 2.0.
a ja sam IrDA spajao s puno više od metra i to preko ogledala - i radilo je savršeno. BT je naravno najelegantniji.
druga strana priče ti je kaj ti mobilni telefon podržava preko bluetooth a kaj preko infrared veze. iako i infrared i bluetooth u mobilnom telefonu emuliraju serijsku vezu, ponekad proizvodjaci nekog vraga izvode pa ne mozes sve radnje na oba nacina...
kao npr na panasonicu x70, zar ne zapp? ;)
i čist sumnjam da je jedini....
zato možda najbolje, bullet, da napišeš koji telefon imaš pa nek ti ljudi vele iskustva kak funkcionira BT s tim telefonom.
Zaboravio sam reći da u iznimnim situacijama uspijeva i više, ali je to ipak rijetkost i sigurno ne uspijeva sa svim modelima.;)= Citat =:
Poslao: whiteboy
ali nema mobitela koji podržava bt 2.0.
a ja sam IrDA spajao s puno više od metra i to preko ogledala - i radilo je savršeno. BT je naravno najelegantniji.
Ma imam t610