-
smoceni Z1010 - popravak
Ovako frendu je mobitel bio u đepu i kad se iso kupat ( bilo je ljeto i išli smo se kupat) sjetio se da mu je mob u đepu...nije još bio ni skroz ušo kad se sjetio, tako da se mob nije cijeli smočio nego samo onaj dio di se puni jedno pola centimetra iznad (mozda malo vise) i nakon toga se pokvario...jedini je problem sto ga je pokuso upalit kad je izašo iz vode sto naravno nije trebo napravit ....ali poslje toga ga je jedno tjedan dana sušio i rastavljo ga ali nije ga oživio..e sad mene zanima jel bi se on mogo nekako napravit i jel zna neko mozda sta je otišlo i koliko bi kosto popravak???
-
Ovisi o tome koliko toga je uspio uništiti pokušavanjem da ga uključi. Može biti da ga treba samo očistiti u ultrazvučnoj kadi i ponovo flashati, a može biti i da mu je riknuo procesor i da mu je popravak neisplativ ili nešto između toga. Neka si jednostavno odredi najveću svotu koju misli dati za popravak. U servisu se dogovori za procjenu kvara i da ga ne popravljaju ako cijena prelazi svotu koju misli platiti.
-
ako je riječ o slanoj vodi i ako je mob do sada stajao, bojim se da će popravak biti vrlo težak. odrediti napamet što je otišlo je gotovo nemoguće. poslušaj Sljaku i odnesi ga u servis
-
Da odnest ću ga sutra na servis pa ćemo vidje sta oni kazu!! a sta ako je počeo hrđat?? :)
-
hrđat? pa ispravniji bi termin bio oksidirati, ipak. iako je i hrđanje oksidacija, ali manje bitno. sve ovisi o stupnju do kojeg se sve razvilo, ovako napamet ti zbilja ne možemo pomoći, treba otvoriti i vidjet
-
evo upravo sam vratio sa servisa i rekli su mi da bi popravak došo nekih 200-300 kn, sto je prvise!! tako da od moba nista!