-
Mp4+aaa
Preporuke molim....
Najbitnije je da koristi zamjenjive baterije (radi mobilnosti, recimo AAA)
Oko 1GB memorije, sto kvalitetniji zvuk, te dosta usputnih sitnica... :D
a sto se tice ostalog... sto vise za sto manje novaca (a, ni utor za dodatnu memoriju nebi bio na odmet) :D
do recimo nekih skromnih 800kn
btw sluse mi nisu vazne... ionako uvik kupim neke po svom gustu
Hvala
-
Imaš ogroman izbor MP4 playera po ZG (Chipoteka,HGspot,Optimum...). Nisam vidio nijedan koji koristi AA/AAA baterije,svi se furaju na LiIon. Dobro je što s većinom njih dobiješ konverter sa 220V na USB,pa nisi limitiran samo na punjenje na kompu. Meni osobno se svidio MS Miracle,dobro izgleda i ima 2GB za nekih 650kn u Optimumu. Evo link. Pazi ako budeš uzimao neki od onih iPod kopija,jer ih većina ima 2.5mm utor za sluške,pa je nove skoro pa nemoguće naći,a one koje dobiješ s njima su blago rečeno katastrofa
-
Ako trazis player s izmjenjivim baterijama tada pogledaj SanDisk Sansa m ili c seriju, ali to ti nisu "mp4" playeri, vec samo mp3. Imas ih i HgSpotu i u Nitelu.
Ako ti je bas nuzan mp4 onda pogledaj neki od ms-ovih ili sad nesto noviji je Tiger u HgSpotu i Toprid u Formelu Toprid SD1124
Uzeo sam ovaj Topridov i mogu reci da je jako dobar. Infa nema na netu, ali pogledaj Glacier od Uxcella http://www.uxcell.com/uxcell/retail/...v0blk2048mp039
Jedini problem koji ima je s radiom - cuju se smetnje kad se ude u meni (jako) i kad se snima radio program. Mislim da imas i na YouTube-u njegov video.